FIFA 20’de Volta modu: Sokak futbolu oyuna yeniden dahil oluyor

EA Sports’un fragmanını yayımladığı FIFA 20, içeriğindeki yeni seçenekler ve donanımlarla oyunseverleri şimdiden heyecanlandırıyor

Fotoğraf: EA Sports

Piyasaya çıkacağı açıklanan FIFA 20, geleneksel oyun atmosferini sunmakla kalmıyor, oyunculara futbol becerilerini ve yeni numaraları sergilemeyi sağlayan 5’e 5 maçları da geri getiriyor.

“Volta” ismiyle sunulan yeni oyun modu, EA Sports’un Yolculuk adlı modun yer aldığı FIFA 17’den bu yana gerçek anlamda getirdiği ilk değişiklik olacak.

Eylül ayında piyasada yer alması beklenen mod, FIFA Street’in tüm özelliklerini taşıyacağı için oyunun müdavimlerine de çok aşina gelecek.

Bu mod, oyuna yeni hamleler kazandırmasının yanı sıra şehir manzaraları ve küçük saha seçenekleri sunarken, 3’e 3 (kalecisiz), 4’e 4, 5’e 5 ve salon maçları yapma imkanı da tanıyacak.

 

EA.jpg
Fotoğraf: EA Sports

 

Yeni oyunun fragmanında oyunseverlere “Futbol gerçekçiliğine dayanan özel yapım oyun sistemiyle Volta’da kendi tarzınızı ortaya koyun” diye seslenen EA Sports, şu açıklamayı yaptı:

"Dünya genelinde sokaklarda, kafeslerde ve salonlarda, özgün, az sayıda kişiyle oynanan futboldan esinlendik. Volta’nın oynanışı, basitleştirilmiş vuruşlar, becerinizi ortaya koyacağınız hareketler, yeni yetenek animasyonları ve avantaj sağlayan duvar kullanma seçeneğinin yer aldığı yeni araçlarla birlikte sizi sokağın akışına sürüklüyor."

Bu modda kariyer, santra vuruşu, sezon ve FIFA Ultimate Team gibi her bir bölüm diğerinden ayrı düşünülmüş olsa da hepsinden bir bölüm içeriyor gibi görünüyor.

Mod, oyunculara kariyer yapmalarını sağlayacak ve kademe kademe maçlar oynayarak seviye atlatacak. Bununla birlikte oyuncuların doğrudan oyunları atlayabilmeleri için kendi başlangıç modu da sunulacak.

 

EA saha.jpg
Fotoğraf: EA Sports

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan maç için farklı mekan alternatifleri arasında Amsterdam’da bir alt geçitten, Londra’da kafese ve Tokyo’da çatıya kadar birçok seçenek bulunuyor.

EA Sports’a göre, erkek ve kadın avatarları dövmeler ve saç stillerinden, kıyafetlerine ve ayakkabılarına kadar kişiselleştirmek de mümkün olacak.

Volta, Portekizcede "geri dönmek" anlamına geliyor ve bu nedenle modun geri dönüşüne bir referans olarak görülüyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Elvide Demirkol

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU