Game of Thrones'un Jon Snow'u, dizi yüzünden akıl sağlığı problemleri yaşamış

Kit Harington, "Bence bu doğrudan dizinin doğasıyla ve yıllarca yaptığım işle ilgiliydi" diye konuştu

34 yaşındaki Kit Harington son olarak, kasımda vizyona girmesi beklenen Marvel projesi Eternals'ta rol aldı (HBO)

Dünyaca ünlü oyuncu Kit Harington, Game of Thrones'un (GOT) bitmesinin ardından akıl sağlığı problemleri yaşadığını ve bunun dizi yüzünden olduğunu söyledi.

Dizide canlandırdığı Jon Snow karakteriyle gönüllerde taht kuran Harington, cuma günü yayımlanan röportajında, "Dürüst olmak gerekirse, GOT sırasında ve sonrasında bazı akıl sağlığı problemleri yaşadım" dedi:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bence bu doğrudan dizinin doğasıyla ve yıllarca yaptığım işle ilgiliydi. GOT'den sonra 'Bir yıl boyunca çalışmak istemiyorum' diye düşünerek bir ara verdim. Gerçekten biraz kendime konsantre olmak istedim. Bunu yaptığım için çok mutluyum.

Ünlü aktör, Mayıs 2019'da dizinin finali yayımlanmadan önce stres ve alkol sorunları sebebiyle rehabilitasyon merkezine yatmış, bir ay sonra merkezden ayrılmıştı.

Harington baba olmaktan memnun

"Jon Snow"un, 2018'de evlendiği GOT'den rol arkadaşı Rose Leslie'yle şubatta oğulları dünyaya gözlerini açmıştı.

Harington, geçen ayın sonunda yaptığı bir röportajdaysa, babalık rolünden epey mutlu olduğunu da söylemişti:

Her gün uyanıyorum ve bu küçük adama bakıyorum. Artık birlikte bir bütünün parçasıyız. Bu bütün, bulmanız gereken yepyeni bir dinamik. Çok güzel bir şey.

George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) serisinden uyarlanan GOT, Nisan 2011'de yayımlanmaya başlamış ve 2019'da sona ermişti. Yapım, büyük bir izleyici kitlesine ulaşarak adını televizyon tarihinin en unutulmaz dizileri arasına yazdırmayı başarmıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six, PureWow

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU