CHP'den AK Parti'nin "Katar" paylaşımına tepki: Ülkemiz yanarken, milletimiz sizin neyle uğraştığınızı görsün

AK Parti İstanbul teşkilatının Katar ile ile ilgili paylaşımına CHP tepki göstererek, "Ülke yandı, Ak Parti Kataristan savunmasında. Yitip giden canlardan, yanıp kavrulan memleketimizden utanın, beceriksizler" dedi. AK Parti ise paylaşımı daha sonra sildi

Fotoğraf: AA

Ülkenin bazı şehirlerde yangınlar ve söndürme çalışmaları devam ederken; Katar, Türkiye'ye yangınla mücadelede destek için arama-kurtarma ekipleri göndereceğini açıkladı.

Katar'ın Türkiye'ye yapacağı yardım haberini kendi sayfasında paylaşan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ise, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek, "Katarlı itfaiyeciler Türkiye'de sınavsız yangın söndürecekmiş" ifadesini kullandı.

CHP'den tepki

CHP'nin sosyal medya hesabından ise, söz konusu tweete tepki gösterildi.

Paylaşımda, AK Parti'nin tweeti paylaşılarak, "Ülke yandı, Ak Parti #Kataristan savunmasında. Yitip giden canlardan, yanıp kavrulan memleketimizden utanın, beceriksizler!" denildi.

AK Parti İstanbul il teşkilatı, tepkilerin ardından paylaşımı silmesi sonrası ise, CHP'den yapılan paylaşımda şunlar kaydedildi:

Neden sildiniz #Kataristan cengaverleri? Bakın paylaşıyoruz; ülkemiz yanarken, milletimiz sizin neyle uğraştığınızı görsün! @akpartiistanbul

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU