Billie Eilish: Justin Bieber bana çok yardımcı oldu

Eilish, Bieber'ın bazen kendisini aradığını ve kendisine yalnız olmadığını hissettirdiğini söyledi

Justin Bieber'la yakın arkadaş olan Billie Eilish daha önce Bieber'a takıntılı olduğunu ve bu nedenle az kalsın terapiye gideceğini söylemişti (Instagram/Justin Bieber)

ABD'li genç müzisyen Billie Eilish, Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber'la nasıl bir ilişkisi olduğuna dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Morning Mash Up programına katılan ve yeni albümüne yönelik soruları cevaplayan 19 yaşındaki şarkıcı, müzik endüstrisini keşfetmeye devam ederken 27 yaşındaki Bieber'ın kendisine çok destek olduğunu söyledi.

People'ın haberine göre Eilish, Bieber'la bir gün stüdyoya girip ortak çalışma yapıp yapmayacaklarına dair soruya güldü ve "O gelmiş geçmiş en tatlı bebek" diye cevap verdi. 

Eilish sözlerini şöyle sürdürdü:

Onu çok seviyorum. İyi arkadaşlarımdan biri. Şöhretle baş etmek gibi konularda bana çok desteği oldu. Bazen beni arayıp söylediklerimin duyulduğunu ve benzer şeyleri yaşayan başkalarının da olduğunu hissettirecek şeyler söyler. Onun gibi birine sahip olmak gerçeten çok hoş.

Bieber da geçen yıl Eilish'i koruma sorumluluğu hissettiğini söylemişti. Kanadalı pop yıldızı şu ifadeleri kullanmıştı:

Bırakalım da yapmak istediklerini yapsın ve bana ihtiyacı olursa onun için burada olacağım. Onu sadece korumak istiyorum. Kaybetmesini istemiyorum. Yaşadıklarımı onun da yaşamasını istemiyorum.

Eilish yakın zamanda sosyal medya yorumlarının kendisini olumsuz etkilediğini ve bu nedenle artık onları okumayı bıraktığını söylemişti. Genç şarkıcı, sosyal medya kullanıcılarının vücudu hakkında çok sert yorumlarda bulunduğuna değinmişti. 

 

Independent Türkçe, People, LA Times

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU