Harry ve Meghan çiftinin yayıncılık girişimi tartışma yaratmaya devam ediyor: "Liderlik kitabı yazacaklar"

Sussex Dükü'nün anı kitabının 2022'de piyasaya sürüleceği belirtilmişti

Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra Spotify ve Netflix gibi dijital platformlarla da içerik anlaşması imzalamıştı (Reuters)

Meghan Markle ve Prens Harry'nin birlikte "liderlik" üzerine kitap yazacağı ileri sürüldü.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sussex Dükü ve Düşesi'nin, ABD merkezli yayıncı Penguin Random House'la yaptığı anlaşmaya dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Page Six, kraliyet çiftinin "liderlik ve hayırseverlik" temalı bir kitap kaleme alacağını öne sürdü.

Daily Mail kısa süre önce Sussex Dükü ve Düşesi'nin, Penguin Random House'la yaklaşık 20 milyon dolar değerinde 4 kitaplık anlaşma yaptığını iddia etmişti. Dile getirilen iddialar arasında Prens Harry'nin büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından ikinci bir kitap yayımlamayı planladığı da yer alıyordu. 

Sussex Dükü ve Düşesi'nin sözcüsü söz konusu iddiaları reddetti ve Prens Harry'nin yalnızca bir tane anı kitabı yazmayı planladığını belirtti.

Öte yandan Markle'ın da eşini izleyerek bir anı kitabı yazabileceği düşünülüyor. Random House sosyal medyada yaptığı açıklamada Prens Harry'nin anı kitabının 2022'de piyasaya sürüleceğini söylemişti. 

 

 

Random House ve Prens Harry'nin anlaşmasının detayları açıklanmasa da anı kitabından elde edilecek gelirin bağışlanacağı ifade edildi

 

Independent Türkçe, Page Six, Forbes, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU