Uçağın parçası golf sahasına düştü: "Bu olayda iki mucize oldu"

Yedinci fairway'e birdie (bir deliğe par sayısından bir eksik olarak yapılan skor -ed.n.) yerine bir uçağın tekerleği düştü

Maine'de bir uçağın iniş takımı golf sahasına düştü (Gorham Polis Teşkilatı)

Bir uçağın iniş takımının uçuş sırasında düşüp 7. fairway'de (golf parkurunun diğer alanlarına kıyasla daha düzgün ve kısa kesilmiş çimlerden oluşan ana oyun bölümüne verilen isim -ed.n.) küçük bir krater oluşturması sonucu, ABD'nin Maine eyaletindeki bir golf sahasında fazladan bir delik açıldı.

NECN'e konuşan havacılık yetkilileri, 5 yolcuyla birlikte havalanan çift motorlu bir uçağın sağ tekerlek ve süspansiyon çubuğunun düştüğünü söyledi. Salı akşamı olayın yaşandığı sırada uçak inişe geçmişti.

Maine eyaletinin Portland bölgesindeki International Jetport'a inmesi planlanan uçak, geri dönüp New York eyaletindeki Long Island bölgesine acil iniş yapmak zorunda kaldı. Herhangi bir yaralanma bildirilmedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Havacılık yetkililerinin, Jetport'tan yaklaşık 10 dakika uzaklıkta ve Portland'ın yaklaşık 16 kilometre batısında bulunan golf kulübü Gorham County Club'a, uçağın iniş takımlarının uçuş sırasında sahaya düştüğünü söylediği bildirildi.

Gorham Polis Teşkilatı'ndan Ted Hatch, Facebook'ta "bu olayda iki mucize oldu" diye yazdığı paylaşımında, uçak "gövdesi üzerine güvenli bir şekilde iniş yapabildi" ve "gökyüzünden 7. fairway'e düşen bu nesne kimseye çarpmadı" ifadelerine yer verdi.

Hatch, fairway'deki iniş takımının ve geride bıraktığı büyük deliğin fotoğraflarıyla birlikte, "Tam her şeyi gördüğünüzü düşündüğünüzde, gerçekten gökten bir şeyler düşebiliyor" diye yazdı.
 

Just when you thought you have seen everything, things really do fall from the sky. There were 2 miracles in this...

Gepostet von Gorham Police Department am Mittwoch, 21. Juli 2021


Gorham Country Club'ın tekerleği ve süspansiyon çubuğunu federal havacılık müfettişlerine teslim ettiği ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Perşembe günü sahada bulunan amatör golfçü Michael Sweeney, NECN'e International Jetport'a giden uçakların genellikle parkur üzerinde uçtuğunu fakat "fairway'de şeritlerle çevrelenmiş bir delik" bulduğuna şaşırdığını söyledi.

Sweeney, "Gerçekten bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim" diye ekledi.

Bu o çılgın durumlardan biri. Neyse ki kimse incinmedi, kimse yanlış yerde değildi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU