Jonas kardeşler, Hemsworth kardeşlere meydan okudu: "Büyük bir dövüş olacak"

Ünlü müzisyen kardeşler ringe çıkmak istediklerini açıkladı

Jonas kardeşlerden (solda) Nick'in eski sevgilisi Miley Cyrus, Hemsworth kardeşlerden (sağda) Liam'la evlenip boşanmıştı (Fotoğraflar: AP - AFP)

Joe Jonas, kardeşleri Nick ve Kevin'la birlikte ünlü oyuncu kardeşler Liam, Luke ve Chris Hemsworth'e meydan okuduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

E Online'ın haberine göre Jimmy Fallon'ın televizyon programına katılan Joe, Nick ve Kevin Jonas kardeşler yakın zamanda ünlü YouTuber'ların yaptığı boks karşılaşmalarından etkilendiklerini söyledi. YouTube içerikleriyle tanınan Joe ve Logan Paul kardeşler yakın zamanda gerçekleştirdikleri boks maçlarıyla dikkatleri üstlerine çekmişti. 

Joe Jonas programda şu ifadeleri kullandı:

Boks maçı yapan tüm YouTuber'ları inceleyeceğiz. Büyük bir UFC (Ultimate Fighting Championship, ABD merkezli karma dövüş sanatları organizasyonu) maçı yapacağız. Hemsworth kardeşlerle karşı karşıya geleceğiz. Hemsworthler e-postamıza henüz dönüş yapmadı ancak bence çok büyük bir müsabaka olacak.

Programın sunucusu Jimmy Fallon, ünlü müzisyene dövüşebilecekleri başka Hemsworth kardeşler olabileceğini söyleyerek takıldı. Joe Jonas, sunucunun şaka yollu ifadesine cüsseleri kendilerininkine daha yakın Hemsworth kardeşler olabileceğini söyleyerek karşılık verdi. 

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Thor karakteriyle tanınan Chris Hemsworth yakın zamanda yeni projeleri için yaptığı hazırlıkları paylaşarak vücudunun olağanüstü düzeyde geliştiğini göstermişti. 

 

Independent Türkçe, E Online, Reuters

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU