Netflix’ten "Nerede o eski bayramlar?" temalı Black Mirror tanıtımı

Kült dizi Black Mirror'ın üç bölümlük yeni sezonu Netflix’teki yerini aldı, dizinin Türkiye tanıtım videosunun ana teması bayram ziyareti

Black Mirror’ın üç bölümlük yeni sezonu Netflix’teki yerini aldı, dizi Türkiye için bayram ziyareti temalı bir tanıtım videosu yayınladı.

Netflix Türkiye'nin Türkiye'deki kullanıcılarına yönelik hazırladığı 1 dakika 31 saniyelik videoda Ramazan Bayramı'nda aile fertleri bir araya geliyor. 

Videonun sonunda ise Black Mirror dizisine atıfla bayram ziyaretinin aslında sanal gerçeklik teknolojisinin bir eseri olduğu anlaşılıyor. 

Miley Cyrus, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Scott, Ruibo Qian ve Crystal Clarke gibi isimlerin rol aldığı Black Mirror'un beşinci Netflix sezonunda ‘Striking Vipers’, ‘Rachel, Jack and Ashley Too’ ve ‘Smithereens’ isimli üç bölüm mevcut.

Yaklaşık 9 ve üstü puanlarla IMDb’ye giriş yapan bölümlerden Smithereens’in müziklerini Ryuichi Sakamoto, Striking Vipers’ın müziklerini ise Rival Consoles hazırladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beğenilen kült dizi iki En İyi TV Filmi ödülü dahil toplam altı Emmy Ödülü kazanmıştı.

Black Mirror insanlığın görkemli buluşlar ve karanlık içgüdüleri harmanlayıp teknolojiyle iç içe geçmiş yakın bir gelecekten bahsediyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU