Muayenehaneye izinsiz girip hiçbir şeyden haberi olmayan hastanın 13 dişini birden çekti

İşvereninin ıskartaya çıkardığı anestezi ilaçlarını kullandı

43 yaşındaki Laurel Eich'in eskiden çalıştığı diş muayenehanesine zorla girerek nakit para çaldığı ve bir erkeğin 13 dişini çektiği iddia edildi (Washoe County Şerif Bürosu)

ABD'de polis, Nevadalı bir kadının diş muayenehanesine izinsiz girerek nakit para çaldığı ve durumdan habersiz bir hastanın bir düzineden fazla dişini çektiği için tutuklandığını söyledi.

Diş hekimi olmayan Laurel Eich'in, Washoe County Şerif Bürosu'na verdiği ifadede, işvereninin ıskartaya çıkardığı anestezi ilaçlarını kullanarak rızası olmayan bir hastanın 13 dişini çektiğini söylediği iddia edildi.

Eich, eskiden çalıştığı diş muayenehanesine izinsiz girdiğini söyledi.

Olay, polisin Sun Valley Bulvarı'ndaki bir diş muayenehanesinde 3 Mayıs'ta meydana gelen haneye tecavüz olayını soruşturduğu sırada ortaya çıktı. Şerif Bürosu'ndan yapılan basın duyurusunda, memurların hırsızlık mahallinde kırık bir pencere ve açık bir kapı bulduğu ve olay yerinden 22 bin 861 dolar (yaklaşık 200 bin TL) değerinde nakit para ve çek çalındığı aktarıldı.

Soruşturmanın başlatılmasının ardından dedektiflere konuşan Eich diş çekmek için de muayenehaneye izinsiz girdiğini söyledi.

Çarşamba günü tutuklanan 42 yaşındaki kadın iki hırsızlık ve birer büyük hırsızlık, hırsızlık planı kurma ve tıbbi lisansı olmadan bir başkasını ameliyat etme suçlamalarıyla karşı karşıya.

Basın duyurusunda kadının, hırsızlıktan önce farklı bir tarihte, kaçak diş çekimi yaptığı iddia edildi.

Dişleri ne yaptığı ya da neden çektiği bilinmiyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU