Amber Heard: Hem anneyim hem de baba

Aquaman'in yıldızı bu ay anne olduğunu açıklamıştı

Heard'ün hayranlarının karşısına yeniden çıkacağı Aquaman 2'nin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi bekleniyor (Instagram/Amber Heard)

Yakın zamanda anne olduğunu duyuran Amber Heard, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda kızının hem annesi hem de babası olduğunu söyledi. 

Heard'ün paylaştığı fotoğrafta bir yandan kızı Oonagh Paige'i kucağında tuttuğu diğer yandan da bilgisayarında çalıştığı görülüyor. 35 yaşındaki oyuncu fotoğrafla birlikte şu ifadeleri kullandı:  

Hem anneyim hem de baba ama patron o.

 

 

Taşıyıcı anne aracılığıyla nisanda ebeveyn olan Heard, haberi duyurmak için 1 Temmuz'a kadar beklemişti. Ünlü oyuncu kızına Mayıs 2020'de kaybettiği annesinin ismini vermişti. 

Page Six'e konuşan bir kaynak Heard'e ve kızına dair şunları söyledi:

Oonagh kesinlikle muhteşem ve Amber sevgi sarhoşu olmuş durumda. Anne olmak istediğini hep biliyordu ve en büyük dileği gerçekleşti. Oonagh'nın hayatına girmesini sağlayan harika kadına çok minnettar.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Heard, kızının doğumunu "hayatımın geri kalanının başlangıcı" diye nitelemişti. 

Eski eşi Johnny Depp'le karşı karşıya geldiği iftira davasının ardından Heard kendine hızla yeni bir hayat kurmuş gibi görünüyor. Heard farklı biçimlerde Depp'ten şiddet gördüğünü açıklamıştı. 

Kızıyla yeni bir hayata yelken açan Heard, kısa süre önce Jason Momoa'yla birlikte kamera karşısına geçeceği Aquaman 2 için yaptığı antrenman görüntülerini paylaşmıştı

 

Independent Türkçe, Page Six, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU