Taylor Swift'ten Scarlett Johansson'a ünlülerin tıpatıp benzerleri, TikTok'ta ortaya çıktı

Marvel yıldızının kopyası 6 milyondan fazla takipçi edindi

TikTok, bazı ünlülerle şaşırtıcı benzerlikleriyle diğer kullanıcıları şoke eden, ünlülerin tıpatıp aynısı gibi görünen birçok kişiyi ortaya çıkardı.

Sosyal medyada viral olmanın birçok yolu var fakat bir ünlüye benzemek muhtemelen en kolay yollardan biri: Elbette gereken özellikler sizde varsa...

Taylor Swift'den Maisie Williams ve Rihanna'ya kadar bütün önemli isimlerin bir benzeri var gibi görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Black Widow vizyona girdikten sonra Scarlett Johansson'a benzeyen bir kişi, video paylaşım platformunda 6 milyondan fazla takipçi edindi.

TikTok kullanıcısı @kate_johansson, Johansson'un Marvel karakteri Natasha Romanoff, yani Black Widow gibi giyinerek videolarında bu benzerliğe dikkat çekiyor.

Süper kahramanın ünlü turuncu saçını ve siyah kostümünü kuşananınca Johansson'ın tam bir kopyası oluyor.

 


Benzer şekilde, başka bir hesabın sahibi @traumarn13 de Taylor Swift'le karıştırıldığı sayısız duruma dair paylaşımlarda bulundu.
 

@traumarn13

I do not recommend doing 3 loads in one day. Rinse repeat. I am done. #checkplease #itsabeautifuldayto #tide #oldschool

 Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat


Geçen yıl ağustosta TikTok kullanıcısı Priscilla Beatrice, kullanıcıların, "Pon de Replay"i seslendiren Rihanna'yla fiziksel benzerliğine dair yorum yapması üzerine viral olmuştu.

Beatrice sonrasında profesyonel şekilde de Rihanna'nın bir kopyası olarak çalıştığını açıklamıştı.

 


İkili arasındaki benzerlik o kadar çarpıcıydı ki şarkıcı da Beatrice'in farkına vararak videolarından birine yorum yapmıştı:

Kız kardeşim albüm nerede? #R9.

Benzeri şekilde, kullanıcı adı @thebestmaddie_ olan bir diğer TikTok kullanıcısı, Bird Box yıldızı Sandra Bullock'la fiziksel benzerliklerine vurgu yapan bir video paylaştıktan sonra viral olmuştu.

 


Platformun başka bir sakini Meg Flockhart, Emma Watson'ın Harry Potter'daki karakteri Hermione Granger'ın kimliğine büründüğü videolarıyla 2 milyondan fazla beğeni toplamıştı.

 


Ünlü HBO dizisi Game of Thrones'ta Arya Stark'ı oynayan yıldız Maisie Williams'ın da TikTok sayesinde haberdar olduğumuz en az bir kopyası bulunuyor.

 


Sonja Lovdal'ın kendi yüzüyle Williams'ın yüzü arasında hızlı geçişler yaptığı videosu TikTok'ta 6,8 milyondan fazla izlenirken, yorum yapan birçok kişi de benzerliğin yarattığı şoktan bahsetmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/celebrity-news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU