Cardi B, üç yaşındaki kızına doğum gününde aldığı "150 bin dolarlık" hediyeyi savundu

Bir hayran "Bu çok tatlı ama çocuklar bu tür şeyleri umursamaz" ifadelerini kullanmıştı

(iamcardib/Instagram)

Cardi B, üç yaşındaki kızına doğum gününde pırlanta kolye almasını savundu.

"WAP" şarkısının rapçisi 11 Temmuz Pazar günü kızı Kulture'ın doğum gününü kutlamış ve Instagram'da tasarımcı Elliot Elianette'in kendisine bir "bebek tılsımı kolyesi" verdiğini açıklamıştı.

Cardi, kendisi kolye kutusunu açarken Kulture'ın gülümsediğinin görüldüğü videoyu "Babası beni geçti ama ben de kızıma bir güzellik yaptım" ifadeleriyle paylaştı.

Kolye, Birkin çantasına, Chanel logosuna, Minnie Mouse'a ve pembe fiyonklu bir kalbe benzeyen ve “K” harfinin yer aldığı 5 farklı tılsımın yanı sıra bir dizi pırlantadan oluşuyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kolyenin ne kadara mal olduğu bilinmemekle birlikte, mücevher tasarım şirketi Brilliant Earth'ten bir temsilci Us Magazine'e kolyenin değerinin 150 bin dolara (yaklaşık 1,3 milyon TL) varabileceği tahmininde bulundu.

Hediye sosyal medyada hızla alay konusu oldu ve eleştirildi. Bir hayran "Kulture tüm eğitim masrafımı boynunda taşıyor" dedi.

Diğerleri hediyeye hayran olduklarını dile getirdi fakat bunun bir çocuk için uygun olup olmadığını sorguladı.

Bir hayran "Bu çok tatlı ama çocuklar bu tür şeyleri umursamaz" diye yazdı. Bir diğeri şunları ekledi:

Cüzdan almaktan ve şımartılmaktan o kadar bıktı ki bu bebek oyuncak bebekler, tek boynuzlu at midillisi ve şeker istiyor.
 


Hediyeyi eleştiren fakat daha sonrasında silinen bir tweet'e yanıt veren Cardi, kızını "şımartmasını" savundu:

Çocuğunuz akşam yemeğinde dondurma istediğinde, akşam yemeğinde ona dondurma veriyor musunuz? Bebeğim oyuncaklarla aşırı derecede şımartılmış durumda ve süper eğitimli.

Anne ve baba uçuyorsa, çocuklarım da uçar.

Başka bir hayran "çocukları aracılığıyla çocukluk hayallerini yaşamak" yönündeki tutumunu sorguladığında Cardi "Evet neden olmasın? Prenses partileri, sınırsız oyuncaklar, tatiller ve havuzlar. Çocuğum havuzu çok seviyor ve ben çocukluğumda havuza 5 kere falan gittim. Sadece Raisin Bran değil, farklı lezzetlerde mısır gevreği” ifadelerini kullanarak cevap verdi.
 


Rapçi daha önce de satın aldıklarını savunmuştu, bu olaylardan en göze çarpanı Aralık 2020'de 88 bin dolarlık (yaklaşık 750 bin TL) bir cüzdanı alma ihtimaline dair tweet atınca hayranlarının ona "duyarsız" demesi üzerine gerçekleşmişti.

Kulture'ın yeni kolyesinin tasarımcısı Elianette, bir zamanlar rapçi Lil Uzi Vert'in kafasına gömülü halde bulunan 24 milyon dolarlık (yaklaşık 205 milyon TL) elması tasarlamasıyla tanınıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU