Messi'li sigara paketleri sosyal medyada viral oldu

Hindistan'da bir sigara üreticisinin ambalajlarında Lionel Messi'nin takım elbise giymiş bir fotoğrafı yer alıyor

Sigara paketinin, Messi’nin milli takımlar düzeyinde ilk defa bir uluslararası başarı elde etmesinin ardından gelmesi dikkat çekti (Reuters / Twitter)

Hindistan'da bir sigara üreticisinin, ünlü futbolcu Lionel Messi'nin fotoğrafını kullandığı yeni sigara ambalajı sosyal medyada viral oldu.

Batı Bengal eyaletindeki Arif-Biri Factory adlı sigara üreticisi, yeni ambalajlarıyla tanıttığı sigaralarına "Messi Beedi" adını verdi.

Paketlerin sol üst köşesinde Arjantinli futbol yıldızı Messi'nin takım elbise giymiş bir fotoğrafı yer alıyor.
 


Hindistan'da "beedi", tütünlerin tendu ağacının kuru yapraklarına doldurularak bir ucundan iple ya da yapıştırıcıyla tutturulduğu, el yapımı ve ucuz bir sigara çeşidi.

34 yaşındaki futbolcunun fotoğrafının yer aldığı paketlerin görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

Kullanıcılar, önceden aynı üreticinin futbol taraftarları arasında Messi'nin azılı rakibi olarak bilinen Cristiano Ronaldo'nun fotoğrafını da paketlerinde kullandığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan, Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2021 Copa America'da Arjantin'in Brezilya'yı 1-0 mağlup etmesiyle Messi, Arjantin formasıyla kariyerindeki ilk şampiyonluğunu kazanmış oldu. Futbolcu bundan önce uluslararası düzeyde 2008 Pekin Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya almıştı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, şaka yollu olarak bu başarının ardından gelen Messi fotoğraflı sigara paketlerinin, futbolcunun Hindistan'daki ilk sponsorluğunu kazandığına işaret ettiğini söyledi.

Şirketten ürünlere ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken, fotoğrafının kullanılması için Messi'den izin alınıp alınmadığı da henüz bilinmiyor.



Independent Türkçe, Sputnik International, News 18

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU