Tilda Swinton'ın, Cannes'da Timothée Chalamet'ye yaptığı şaka kameralara yansıdı

Her iki oyuncu da Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch'de rol alıyor

Tilda Swinton ve Timothée Chalamet, 2021 Cannes Film Festivali'nde 'The French Dispatch'in gösterimine katıldı (John MacDougall/AFP)

Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch, uzun zamandır beklenen galasını pazartesi (12 Temmuz) Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Tilda Swinton, filmin galasını rol arkadaşı Timothée Chalamet'ye yaptığı çocuksu muziplikle kutladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Anderson'ın son çalışmasının 9 dakika boyunca ayakta alkışlandığı esnada ikili izleyiciler arasındaydı. Alkışlar yankılanırken Swinton, Chalamet'i kucaklayıp koltuktaki 'Tilda Swinton' yazısını gizlice onun sırtına yapıştırdı.

Bu anı yakalayan Variety'nin yönetici editörü Ramin Setoodeh, Twitter'da "The French Dispatch ayakta alkışlanırken Tilda Swinton'ın Timothee Chalamet'ye ne yaptığına bakın" diye yazdı. Bu anı aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

 

The French Dispatch'te Bill Murray, Frances McDormand, Benicio del Toro, Adrien Brody, Léa Seydoux, Elisabeth Moss, Jeffrey Wright, Saoirse Ronan ve Owen Wilson da rol alıyor. Resmi özetine göre, film "The French Dispatch'te yayımlanan hikaye koleksiyonuna hayat veren, kurgusal bir 20. yüzyıl Fransız şehrindeki Amerikan gazetesinin binasında geçiyor ve gazetecilere bir aşk mektubu".

Filme gelen ilk eleştiriler çoğunlukla olumlu. The Hollywood Reporter film için şunları yazdı:

The French Dispatch güçlü, kapsayıcı bir teması bulunmayan kısa hikayeler seçkisi gibi görünse de her an, Anderson'ın yazılı kelimelere olan sevgisiyle ve profesyonel hayatlarını bu kelimelere adamış tuhaf karakterlerle süslenmiş.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU