Loki yıldızı işe alınana kadar diziye dair hiçbir şey bilmiyormuş

Sophia Di Martino, "Kesinlikle hiçbir şey bilmiyordum" ifadelerini kullandı

Sophia Di Martino, dizideki kostümünün bebeğini emzirmesine olanak sağlayacak şekilde tasarlandığını açıklamıştı (Marvel)

Disney+'ta yayımlanan Marvel dizisi Loki'nin oyuncularından Sophia Di Martino, kendisine önemli bir tanınırlık kazandıran rolü üstlenmeden önce seçmelerine katıldığı dizi hakkında "kesinlikle hiçbir şey bilmediği" itirafında bulundu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu dizide Loki'nin kadın versiyonu Sylvie Laufeydottir'i canlandırıyor. Marvel Sinematik Evreni'nde uzun süredir Loki'ye hayat veren Tom Hiddleston'la evrene yeni katılan Martino'nun performansı hayranların beğenisini kazanmıştı. 

Screen Rant'in aktardığına göre Di Martino seçmelerdeki deneyimine dair şu ifadeleri kullandı:

Kesinlikle hiçbir şey bilmiyordum. Dizinin ne olduğunu bilmiyordum. Bilmiyordum… Hiçbir şey bilmiyordum… İki kişi arasında çok kısa bir sahne vardı. Bob ve Sarah… Sanırım trendeydi ve nihayetinde kendimizi Loki ve Sylvie arasındaki tren sahnesinde bulmuştuk. Fakat ne için seçmeye girdiğime dair hiçbir fikrim yoktu. Ve sonra bilirsiniz, işi bana teklif ettiklerinde Kate bana tüm hikayeyi anlattı ve karakter hakkında bilgi verdi. Yani iş bana teklif edilene kadar ne olduğunu anlayamadım.

Marvel, kadrosuna katacağı oyuncuları test ettiği seçmelerde son derece ihtiyatlı davranmasıyla biliniyor. 

Süper kahraman evreninin genç yıldızı Tom Holland da daha önce Marvel'ın seçmelerde çok katı davranabildiğini belirtmişti. Örümcek Adam'ı canlandıran Holland şunları söylemişti:

Temsilcilerim bana, 'Marvel seni kelimeleri tamı tamına öğrendiğinde sever, doğaçlama yapamazsın' demişti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU