Scarlett Johansson, Marvel evreninden ayrılmanın nasıl hissettirdiğini anlattı

Hollywood yıldızı son 10 yılda başarılan işlerden gurur duyduğunu söyledi

Scarlett Johansson'ın yeni filmle Black Widow'u devretmesi bekleniyor (Marvel)

Hollywood'un en çok tanınan yüzlerinden Scarlett Johansson, Marvel Sinematik Evreni'ne veda etmenin hem acı hem tatlı yanları olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Johansson, evrendeki kurucu kahramanlardan biri olan ve orijinal kadrodaki tek kadın Yenilmez, Natasha Romanoff'u canlandırmıştı. Ünlü oyuncunun 7 Temmuz'da vizyona girecek Black Widow'la süper kahraman evrenine veda etmesi bekleniyor. 

Johansson verdiği yeni röportajda Marvel Sinematik Evreni'nde uzun süredir yer aldığı için ayrılmanın hem acı hem de tatlı bir duygu olduğunu söyledi. Oyuncu Marvel yapımları zirvedeyken ayrılmanın en iyisi olduğunu da ekledi.

Comicbook'un haberine göre aktris şu ifadeleri kullandı:

Dürüst olmak gerekirse her zaman parti devam ederken ayrılmanın harika hissettirdiğini düşünüyorum. Bu film (Black Widow) canlı, taze ve güçlü hissettiriyor ve bundan gerçekten memnunum. 10 yıl boyunca yaptığımız işten gerçekten çok memnunum ve bilirsiniz, 'Hoşçakal' demek hem acı hem tatlı ama bir şeyi seviyorsanız onu özgür bırakmanız gerekir!

Natasha'nın Avengers: Endgame'de öldüğü görülmüştü ve Marvel bu filmle karakterin geçmişine ışık tutmaya hazırlanıyor. Johansson karakterini emekli ederken Black Widow ceketini Florence Pugh'ın canlandırdığı Yelena Belova'nın devralması bekleniyor

Hikayenin Avengers: Endgame'le nasıl bağlanacağıysa büyük bir merak konusu. 

 

Independent Türkçe, Comicbook, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU