Kavşağın yanındaki evlerinin deposuna üçüncü kez araba daldı

"Bu konuda bir şeyler yapılmasını istiyorum. Eğer aynı şey tekrar tekrar yaşanırsa birinin canına mal olacak"

Kaza sonrasında depo kullanılmaz hale geldi (Twitter / @mikeandersonKSL)

ABD'de evi kavşağın yanında yer alan bir kişinin deposuna üçüncü kez araba çarptı.

Connecticut eyaletindeki New Haven'da yaşayan Troy Chase'in evi, hiçbir uyarı işaretinin yer almadığı bir T kavşağının yanında bulunuyor. Bu nedenden ötürü şanssız ev sahibinin bahçesinde üç defa kaza yaşandı.

22 Haziran Salı günü saat 02.00 civarında Chase, büyük bir gürültü duyunca dışarı fırladı ve bahçesindeki depoya bir arabanın çarptığını gördü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sedan model araç, deponun önüne mangal ve barbekü için yaptırılan betondan ızgara ocağını parçalayarak depoya dalmış ve kabini darmadağın etmişti.

Herhangi bir can kaybı yaşanmayan kazada polis, kimliği açıklanmayan sürücünün madde etkisi altında araç kullandığını belirtti.

Ev sahibiyse yaşanan kazalardan usanarak "Sadece bu konuda bir şeyler yapılmasını istiyorum. Eğer aynı şey tekrar tekrar yaşanırsa birinin canına mal olacak" dedi.

2020'de yine benzer şekilde bir araç evin bahçesindeki depoya çarpmıştı. Polisler, sürücünün çalıntı bir araçla yolculuk yaptığını söylemiş ve şoförün uyuşturucu bulundurduğunu belirtmişti.
 

E4rnwAOVUAEmgpU.jpg
Deponun ön kapısı koparken, çatısında da hasar meydana geldi (Twitter / @mikeandersonKSL)


İlk kazaysa 2010'da yaşanmış, aynı şekilde kesişim yolundan gelen bir araç yine depoya çarpmıştı. Chase, eşinin bölgedeki çocuklara evinde gün boyu bakım sağladığını ve kaza esnasında çocuklardan birinin depoda ya da bahçede olmamasının büyük bir faciayı önlediğini söyledi.

Ev sahibi, bölge yetkilileriyle görüşmeyi ve kesişim noktasına trafik lambası veya uyarı tabelaları asılmasını talep edeceğini söyledi.



Independent Türkçe, KSL

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU