Salma Hayek, 12 yıllık evliliğinin sırrını paylaştı

Oyuncu, lüks moda grubu Kering'in CEO'su François-Henri Pinault'yla evli

Salma Hayek evliliğinin yürümesini sağlayan ilişki yaklaşımını paylaştı (Reuters)

Salma Hayek, başarılı bir evlilik için önerilerini paylaşarak 12 yıllık eşi François-Henri Pinault'yla kendisinin enerjilerini uyuşmazlık çözmeye odakladığını açıkladı.

The Eternals yıldızı, çarşamba günü Jada Pinkett Smith'in Facebook Watch'ta yayımlanan programı Red Table Talk'a katıldı. Programda Pinault'yla birlikteliklerini nasıl yürüttüğü ve bir ilişkide "daha derin bir bağlantı" kurmaya yönelik ipuçları sorulunca Hayek ilişkisinden bahsetti.

Hayek'e göre verebileceği "en iyi tavsiye", dikkati ve enerjiyi birbirini suçlamak yerine sorunları bir çift olarak çözmeye yönlendirmek:

Uyuşmazlık olduğunda tüm enerjimizi sorunu çözmeye harcıyoruz. Asla kimi suçlayacağımızı bulmaya veya 'Şöyle ya da böyle yapmalıydın' demeye harcamıyoruz. Hayır.

Bütün enerjimizi 'Bunu nasıl çözeriz?' sorusuna aktarıyoruz.

Elli dört yaşındaki oyuncu, bu yaklaşımın çiftin ortaya çıkan sorunları birlikte çözmesini sağlamasının yanı sıra kendisinin ve eşinin birbirlerine asla "çirkin" bir şey söylemediği anlamına geldiğini ekledi.

Hayek şöyle devam etti:

Birbirimize asla çirkin bir şey söylemedik.

Darılma yok.

Fransız bir işadamı ve Fransız moda evi Kering'in CEO'su Pinault ve Hayek 1992'de tanıştı fakat 2007'ye kadar bir ilişkiye başlamadı.

13 yaşında Valentina adlı bir kızları olan çift, 2009'da Sevgililer Günü'nde Paris'te evlenmişti.
 


Bu yıl başlarında oyuncu, eşinin parasının ilişkilerinde oynadığı muhtemel role dair cinsiyetçi yorumlarla karşılaştığında, evliliğinin dayanıklılığının ve uzun ömürlülüğünün kendisinin yerine cevap vermesine izin verdiğini söylemişti.
 


Şubatta Dax Shepard'ın Armchair Expert adlı podcast programına çıkan Hayek şunları dile getirmişti:

Evlendiğimizde herkes 'Bu anlaşmalı bir evlilik, onunla parası için evleniyor' dedi. Ben bunlara cevaben 'Evet, her neyse s*rtük, ne istiyorsan onu düşün' diyorum. 15 yıldır birlikteyiz ve sevgimiz güçlü, dolayısıyla gücenmiyorum bile.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU