Ünlü magazin yazarı Perez Hilton: Britney Spears'a karşı tutumumdan utanç duyuyorum

Dedikodu yazarının bu sözleri, pop yıldızının Los Angeles'taki mahkemede verdiği öfkeli ifadenin ardından geldi

(AP)

Perez Hilton, Britney Spears'ın sorunlu davranışlarının etrafında dönen dedikoduların çoğunu ortaya attığı 2000'lerde şarkıcıya karşı tutumundan pişmanlık duyduğunu iddia etti.

Spears, 2008'de ruhsal bir çöküş yaşamış, bu da ünlü yıldızın şu anda kaldırılması için uğraştığı tartışmalı vasiliğin altına alınmasına neden olmuştu.

Pop yıldızı 23 Haziran'ta Los Angeles'ta çıktığı halka açık duruşmada kendisinin mali ve şahsi ilişkilerini kontrol eden vasilik altında gördüğü muamele hakkında şok edici bir dizi iddiada bulundu.

Kay Burley'e verdiği bir röportajla Sky News'e çıkan Hilton, geçmişteki davranışları için "sorumluluğun tamamını" üstlendiğini söyledi:

Sadece genç ve aptaldım diyemem.

Hilton, başlangıçta başkaları gibi kendisinin de Spears'ın çocukları için duydukları endişeyle "sarsıldıklarını ve telaşa düştüklerini" fakat "empati ve merhametle hareket etmediklerini" dile getirdi.

Çok özür dilerim. Derin bir utanç ve pişmanlık içindeyim.
 


Spears'ın babası Jamie Spears'a karşı ne hissettiği sorulduğunda Hilton, o zamanlar kendisinin ve başkalarının onun kızını "kurtardığına" inandığını söyledi.

"Unutuyoruz ama kendini gerçekten tehlikeli durumlara sokuyordu" dedi.

Çok korkutucu bir dönemdi.

Hilton kısa süre önce BBC belgeseli The Battle for Britney'de yer almıştı. Belgeselde Hilton, ünlülerin dedikodusu blogunu "pratikte icat eden" adam olarak tanımlandı.

Spears'ın bu haftaki ifadesinde yer alan en rahatsız edici iddialardan biri, kamuoyuna canlı performanslara ara verdiğini duyurmasının ardından lityum almaya zorlandığı iddiasıydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pop yıldızı söz konusu iddiaları Los Angeles'ta gerçekleşen ve tartışma yaratan vasilik savaşı için dönüm noktası niteliğindeki halka açık duruşmada verdiği ifadede dile getirdi.

Duruşmada "Lityum çok, çok güçlü ve alıştığımdan tamamen farklı bir ilaç" dedi.

Güçlü bir uyuşturucu. 5 aydan fazla kullanmanız halinde zihninize zarar verebilir. Sarhoş gibi hissettim, annem ve babamla herhangi bir şey hakkında konuşamadım bile.

Spears ayrıca kendisini izlemek ve ilacını aldığından emin olmak için 6 farklı hemşirenin bir ay boyunca evini ziyaret ettiğini iddia etti. Bu süre zarfında hiçbir yere gitmesine izin verilmediğini de iddialarına ekledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU