Önünde çocuklar varken defalarca ateş eden saldırganın kan donduran görüntüleri ortaya çıktı

Görüntüleri yayımlayan New York Polis Teşkilatı, "Evet, yaralanmadıkları için çok şanslı olan bu çocuklar mağdurla beraberdi" dedi

Saldırgan, ateş hattında iki çocuk varken bir başka adama ateş ediyor (NYPD)

New York şehri polisi, silahlı ve maskeli bir adamın ateş hattına girip çıkan iki küçük çocuğa rağmen yakın mesafeden bir başka adama ateş ettiği şok edici görüntüleri yayımladı.

New York Polis Teşkilatı (NYPD), perşembe akşamı Bronx bölgesindeki Sheridan Bulvarı'nda işlenen suça iki adamın karıştığını açıkladı.

NYPD, güvenlik kamerası kayıtlarını yayımladığı Twitter mesajında, "Evet, yaralanmadıkları için çok şanslı olan bu çocuklar mağdurla beraberdi" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videoda maskeli saldırganın, yolu üzerinde panikleyen iki çocuğa rağmen kaldırımda bulunan 24 yaşındaki adama koşarak çok sayıda kurşun sıktığı görülüyor.

The New York Post, mağdurun bacakları ve sırtından üç kez vurulduğunu ancak olayı sağ atlatmasının beklendiğini bildirdi. Yaralı, şu anda Bronx Lübnan Hastanesi'nde tedavi görüyor. İki çocuksa mucizevi biçimde yaralanmadı.
 


Videonun bir başka bölümünde sokaktaki ikinci bir şüphelinin beyaz bir scooter üzerinden olup biteni izlediği görülüyor. NYPD söz konusu kişinin, saldırganın kaçmasına yardımcı olan sürücü olduğunu ve ikilinin olay yerinden birlikte kaçtığını açıkladı.

Polis her iki şüpheli hakkında da kamuoyundan bilgi talep ediyor.

NYPD dedektif şefi James Essig, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çocukların bulunduğu bir yerde gündüz vakti gerçekleşen küstah saldırıya müsamaha gösterilmeyecek" dedi.

@nypd44pct dedektiflerinin bu kişileri tespit edebilmesi için yardımınıza ihtiyacı var.

 



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU