Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına yanıt

Seda Sayan, Erbil'in evindeki hizmetçisine tecavüz ettiğini öne sürmüştü

Kolaj: Independent Türkçe

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasında “sitem” nedeniyle başlayan tartışma, tecavüz suçlamasına dönüşmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Erbil’in Tolga Yüce'nin "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" sözünü Instagram'da paylaşması üzerin Seda Sayan da Instagram hesabından Erbil'e tecavüz suçlamasında bulunmuştu.

Erbil’in evdeki hizmetlisine tecavüz ettiğini iddia eden Sayan "Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var bence işine bak ruhunu arındır" paylaşımı yaptı.

seda.jpeg
Fotoğraf: Instagram

 

Yaptığı paylaşım üzerine sosyal medyada bir tecavüz suçunu bildiği halde yıllarsa susarak sessiz kalmakla suçlanan Seda Sayan, bir süre sonra Mehmet Ali Erbil ile ilgili paylaşımını silerek, “Dua et çocuklarının hatırına. Allah’tan af dile benden değil” diye yazdı.

Erbil’den yanıt: Bir hata yaptım, sonucu iftira mı olmalıydı

Seda Sayan’ın iddialarına Instagram hesabından yanıt veren Mehmet Ali Erbil ise şunları yazdı:

“Ben Mehmet Ali Erbil; hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Her neyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın”

mehmet-ali-erbil.jpg
Fotoğraf: Instagram

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU