How I Met Your Mother'daki en kötü 10 ayrılık gerekçesi

Sevilen sitcomda kötü gerekçe üretme konusunda en öne çıkan karakter görünüşe göre Ted

2005'te yayımlanmaya başlayan dizi 2014'te sona ermişti (CBS)

Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden How I Met Your Mother karakterlerin anlamlı olduğu kadar tuhaf gerekçelerden ötürü ayrıldığı birçok örneği ekranlara getirmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Düzenli bir ilişkiye sahip Marshall ve Lily bir kenara dizinin diğer ana karakterleri Ted, Robin ve Barney aradıkları aşkı bulabilmek için pek çok ilişki yaşamıştı. Bunların bir kısmı başarılıyken önemli bir kısmı da hüsranla sonuçlanmıştı.

Barney'nin ilk sevgilisi Shannon kendisine pahalı hediyeler alabilecek biriyle birlikte olmak istediği için ondan ayrılmıştı.

Öte yandan Victoria da Ted'i, eski sevgilisi Robin'le yakın arkadaş olmaya devam ettiği için bırakmıştı. 

Robin kendisi için uygun bir partner görünmesine rağmen Nick'ten fazla duyarlı ve duygusal olması nedeniyle ayrılmıştı. 

Dizi boyunca Marshall, Lily dışında yalnızca bir kişiyle çıkmıştı. Lily'le ayrı oldukları sırada Chloe'yle vakit geçirmeye başlayan Marshall onu "deli gözleri" olduğu gerekçesiyle terk etmişti. 

 

2.jpg
(CBS)

 

Ted'in başarısız ilişkilerinden bir diğerinde Karen onu yatağında bulduğu küpe yüzünden bırakmıştı. 

Her ne kadar romantik ilişkiler arasında yer almasa da Ted ve Barney'nin yakın arkadaşlığı da bir defasında epey sarsılmıştı. Barney'nin Robin'le birlikte olması iki arkadaşın bir süre konuşmamasına neden olmuştu. 

Dizinin tek bir bölümünde görülen Karina takım elbise sevmediği için Barney'den vazgeçmişti. Gündelik kıyafetler giymekte zorluk yaşayan Barney'i izlemek izleyiciler açısından epey eğlenceli olsa da Karina'nın gerekçesi en tuhaflardan biriydi. 

 

1.jpg
(CBS)

 

Robin'in ilk sevgilisi Simon'ın ayrılma nedeninin de Karina'dan aşağı kalır yanı yoktu. Simon, Robin'i bahçesinde havuzu olan Louise Marsh için bırakmıştı.

Ted'in üniversitede yaşadığı ilişkilerden birini sonlandırma gerekçesiyse sevgilisinin odasında havalı olmadığını düşündüğü bir grubun CD'sini bulmasıydı. Ted hüsranla sonuçlanan ilişkilerinden bir diğerindeyse partneri Cathy'den çok konuştuğu için ayrılmıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU