Gigi Hadid: Kızımın farklı etnik kökenler arasında köprü olmasını umuyorum

Süper model, farklı etnik kökenlere sahip bebeğini sevgilisi Zayn Malik'le birlikte nasıl büyüttüğünden bahsetti

2015'ten bu yana birlikte olan Zayn Malik ve Gigi Hadid geçen yıl kızlarının dünyaya geldiğini duyurmuştu (Instagram/Gigi Hadid)

Filistin asıllı Amerikalı model Gigi Hadid kızını nasıl büyüttüğünü anlattı ve farklı etnik kökenlere sahip olmaya dair deneyimlerinden bahsetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Süper model ve Pakistan asıllı Britanyalı sevgilisi Zayn Malik’in Khai isimli kızları geçen yıl eylülde dünyaya gelmişti. Hadid verdiği yeni röportajda ebeveynliğe ve farklı etnik köklere sahip kızını nasıl bir yaklaşımla yetiştirdiğinden bahsetti. 

People’ın aktardığına göre Hadid farklı etnik kökenlere sahip olmaya dair şu ifadeleri kullandı:

(Zayn'la birlikte) buna dair düşünüyor ve konuşuyoruz, bu bizim için gerçekten önemli.

Ayrıca bu, ilk olarak bizim de deneyimlediğimiz bir şey. Biz farklı etnisitelere sahip ilk jenerasyonuz. Bu, ailemin deneyimlediği veya bana gerçekten yardımcı olabilecekleri bir şey değil. Tüm hayatım boyunca bunu hep düşündüm. Bazı durumlarda Arap mirasım için ayağa kalkamayacak kadar beyaz olduğumu hissediyorum ya da öyle hissettiriliyorum. Hayatı etnik açıdan nereye uyduğunuzu bulmaya çalışırken deneyimliyorsunuz.

Hadid yaşadığı etnik karmaşanın hayatını şekillendiren en temel unsurlardan biri olduğunu ifade etti.  

 

 

Model kızına dair de şunları söyledi:

Bence Khai farklı etnik kökenleri arasında köprü olabileceğini ya da olmak istediğini hissederek büyüyecek. Ama bence bu konuşmaları yapabilmek ve onu yönlendirmeden nereye varacağını görmek güzel olacak.

Filistin asıllı gayrimenkul geliştiricisi Muhammed Enver Hadid'in kızları Bella Hadid ve Gigi Hadid, Filistin'e destek verdiği için tepkiyle karşılaşmıştı. Verdikleri tepkiden ötürü Gigi ve Bella Hadid, The New York Times'ta yayımlanan bir reklamda Yahudi karşıtı ilan edilmişti

 

 

Independent Türkçe, People, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU