The Walking Dead'in final sezonundan ilk fotoğraflar yayımlandı

"Son sezonda bol bol zombi, çok fazla aksiyon, gizem, eğlence ve daha önce görülmemiş mekanlar olacak"

Dizinin son sezonu 22 Ağustos'ta yayımlanmaya başlanacak (Twitter/@WalkingDead_AMC)

The Walking Dead'in 11. ve son sezonundan ilk fotoğraflar yayımlandı

22 Ağustos'ta AMC kanalında yayımlanacak dizinin son sezonu, hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

24 bölüm sürecek 11. sezonun Twitter'da yayımlanan ilk fotoğraflarından birinde Carol (Melissa McBride), Maggie (Lauren Cohan), Rosita (Christian Serratos) ve Lydia (Cassady McClincy) bir hangarda, askeri kıyafetler giymiş zombiler tarafından kuşatılmış halde görülüyor.

İkinci fotoğrafta aynı dörtlü bu defa yerde yatan zombilerle beraber. Üçüncü fotoğraftaysa Negan (Jeffrey Dean Morgan) ormanda bir zombiye demir çubukla vuruyor.
 


The Walking Dead fanları, fotoğraflardaki ipuçlarıyla yeni sezonda neler olabileceğine dair tahminler yürütmeye başladı.

Dizinin yönetici yapımcılarından ve senaristlerinden Angela Kang, son sezonda bol bol zombi, çok fazla aksiyon, gizem, eğlence ve daha önce görülmemiş mekanlar olacağını söyledi. Dizinin bir diğer yönetici yapımcısı Scott Gimple da, "İlk bölüm çılgınca. İnsanların bunu görmesi için sabırsızlanıyorum. Daha önce dizide görmediğimiz bir içerik olacak. Angela bundan bahsetmeye başladığında heyecanlanmıştım" dedi.

Koronavirüs nedeniyle çekimleri aksayan 10.sezonun aksine, dizinin 11.sezonunun uzun bir ara vermeden yayımlanması bekleniyor.


Independent Türkçe, Comicbook, NME

DAHA FAZLA HABER OKU