Sedat Peker: Silivri’de yatarken Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü beni koğuşumda ziyaret etti

Peker, kendisinin CHP’li ve MHP’li isimlerin de ziyaret ettiğini ifade etti

Fotoğraf: YouTube

Suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker, Silivri Cezaevi’nde hapis yattığı dönemde kendisini Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü’nün ziyaret ettiğini ifade etti.

Peker, Twitter’dan “AK Parti’li troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar” diyerek, “Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti” ifadelerini kullandı.

“Bu da bir şey mi?” diye soran Peker, “Silivri Cezaevinde yatarken Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır” diye yazdı.

Peker paylaşımlarına şöyle devam etti:

Müdürü de Tayyip Ağabey yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey. Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın müdürle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 2013 yılında suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker ile cezaevinde görüştüğü yönünde haberler kaleme alınmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU