Marvel yıldızları, spoiler vermekten nasıl kaçındıklarını anlattı

"Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndaki o sahne, uzun zamandır sakladığım en büyük sırdı"

Scarlet Witch ve Loki (Marvel / Kolaj: Screen Rant)

Marvel yıldızları Elizabeth Olsen ve Tom Hiddleston, katıldıkları bir röportajda spoiler vermekten nasıl kaçındıklarını anlattı.

9 Haziran'da yayımlanmaya başlayan Loki dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Hiddleston, karakterinin 2018 yapımı Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndaki (Avengers: Infinity War) ölümünü birkaç yıl önceden bildiğini ve bu sırrı saklamak zorunda kaldığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndaki o sahne, uzun zamandır sakladığım en büyük sırdı. 2017 yapımı Thor: Ragnarok'un çekimleri başlamadan önce, Kevin Feige'le (Marvel'ın başkanı) bir toplantı yaptığımı hatırlıyorum… Toplantının sonlarına doğru Joe ve Anthony Russo (Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın yönetmenleri) içeri girip bir sonraki Avengers filmi üzerinde çalışıldığını söylediler" diyen Hollywood yıldızı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bunun ardından bana ne olduğunu anlattılar. Bu sırrı belki iki belki iki buçuk yıl tuttum. Bunu nasıl yaptığımı bilmiyorum. Konuyu değiştiriyorum. 'Sana hiçbir şey söyleyemem, bekleyip görmelisin' falan diyorum.

Marvel Sinematik Evreni'nin (MSE) en güçlü süper kahramanlarından Scarlet Witch'e hayat veren Olsen ise spoiler verme konusunda bu kadar katı değil. Zira Comicbook'un aktardığına göre ünlü oyuncu, yakın çevresine bilgiler verdiğini ancak basınla bu konuları asla konuşmadığını söyledi.

Öte yandan MSE'nin Falcon'ı Anthony Mackie, Olsen'ın çevresine güvenmesine şaşırdı. Vision'ı canlandıran Paul Bettany de "Evet evet, bizim de özel hayatımızda güvendiğimiz insanlar var" diyerek şaka yaptı.

 

Independent Türkçe, Comicbook, Variety

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU