AK Partili Şahin'den Kılıçdaroğlu'na "haramzade" tepkisi: Terbiyesiz herif

Şahin, "Kullandığın kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyor musun?" diye sordu

Fotoğraf: AA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün gece sosyal medya hesabından "Bu gece, bu ülkenin iyi insanlarına seslenmek istiyorum. Ülkemizin geleceğini siz tayin edeceksiniz, bu haramzadeler değil. Bunlarla selamı sabahı kesin!" notuyla videolu bir mesaj paylaştı.

"Sevgili anne babalar; bugün sizlerle konuşalım istedim" diyerek sözlerine başlayan CHP lideri şöyle devam etti:

Ülkemiz hasta ve bu hastalık Kovid değil, Kovid geçer, Kovid’in aşısı var. Ama bu ülkeyi içeriden yiyen kangrenle ilgili ne yapacağız? Bu güzel ülkenin, onu ayakta yutan erdemleri var. Bu kangren onları yok etmek üzere... İyi bir anne, iyi bir baba, iyi bir eş, iyi hısım, akraba olmanın erdemleri bunlar. Ülkemiz iktidardaki partinin, mafya ve çetelerle giriştiği magazinsel ilişkilerin elinde can çekişiyor. Beni en çok endişelendiren genç evlatlarımız... Önce geçlerimizi işsiz bıraktılar şimdi de gayrimeşruluğun magazinine maruz bırakıyorlar. Bu ortaya dökülen pislikler, yarın genç evlatlarımızı baştan çıkarabilir, evlatlarımızı yozlaştırabilir, kriminalize edebilir. Bunun karşısında güçlü ve dinç durmalıyız. Sizden ricam, yalvarıyorum; bu haramzadelerin sofrasına oturmayı reddedin, selamı sabahı kesin. Türkiye’nin kaderini onlar tayin edemeyecek sevgili halkım, siz edeceksiniz. Makul anneler, babalar, ülkenin iyi insanları… Ülkenin geleceğini siz tayin edecek, siz belirleyecekseniz. Ben her yerde erken seçim isteyeceğim, başka çarem kalmadı. Bana katılın! Her yerde bağıracağız; seçim hemen, hemen seçim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

AK Parti'den tepki

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, "Kullandığın kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyor musun? Terbiyesiz herif!" ifadelerini kullandı.

 

Kaftancıoğlu: Paçalarından terbiye akıyor bay dilbilimcinin

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Şahin'e Twitter'dan tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, Şahin'in paylaşımını alıntılayarak şunları kaydetti:

"Çok terbiyeli bi herif!" görmek isterseniz eğer hem de mecliste Paçalarından terbiye akıyor bay dilbilimcinin!

 

 

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU