Bruce Willis'in rol almaktan pişmanlık duyduğu filmler

Ünlü oyuncunun kariyerinde gurur duymadığı bir dizi yapım bulunuyor

Willis bugüne kadar onlarca film ve dizide yer aldı (AP)

Rol aldığı tüm filmlerden memnun ayrılan oyuncuların sayısı azdır ve Hollywood yıldızı Bruce Willis'in de yer almaktan pişmanlık duyduğu bir dizi yapım bulunuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk başrol performansını 1987'de Blind Date filmiyle gerçekleştiren Willis daha sonra Zor Ölüm (Die Hard), Ucuz Roman (Pulp Fiction), Altıncı His (The Sixth Sense) gibi büyük ses getiren filmlerde yer aldı. 

Screen Rant'in haberine göre pek çok unutulmaz filmde boy gösteren Willis 2007'de hayranlarıyla gerçekleştirdiği bir soru cevap etkinliğinde Striking Distance ve Sunset filmlerinden önemsemez biçimde bahsetmişti. Bu da oyuncunun söz konusu filmlerdeki performansından pek de memnun olmadığı şeklinde değerlendirilmişti. 

Öte yandan oyuncu 2003'te vizyona giren Güneşin Gözyaşları (Tears of the Sun) filminden "senaryosu tamamlanmamış bir filme bir daha girişmeme" dersi çıkardığını söylemişti. Willis filmin setinde özel efekt olarak kullanılan havai fişeğin kafasına gelmesiyle yaralanmış ve yapımcıları mahkemeye vermişti. 

 

 

Willis, Gecenin Rengi (Color of Night) filminden de memnun olmadığını ve filmdeki çıplaklıktan rahatsızlık duyduğunu belirtmişti. 

Oyuncu 2007 tarihli Kusursuz Yabancı (Perfect Stranger) filminden de memnun ayrılmamıştı. Willis filmi yapımcıların berbat ettiğini söylemişti. 

 

imdb.jpg
Kusursuz Yabancı'da Willis, Harrison Hill karakterini canlandırmıştı (IMDb)

 

Willis'in ismi en son 6. Zor Ölüm filminin gelip gelmeyeceğine yönelik söylentilerde geçmişti. Ancak oyuncunun seride tekrar rol almak istemediği tahmin ediliyor. Her ne kadar resmi herhangi bir açıklama yapılmamış olsa Twitter'da yaptığı paylaşımda Charlize Theron serinin yeni filminin lezbiyen uyarlamasında rol alabileceğini söylemişti. Ancak Zor Ölüm'ün geleceğine yönelik başka herhangi bir açıklama yapılmış değil. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, IndieWire

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU