Burhan Kuzu'dan Gökhan Özoğuz'a: Anlamadığın konulara pek girme

Kuzu, İmamoğlu paylaşımına tepki gösteren Gökhan Özoğuz'a Twitter'dan yanıt verdi

Sosyal medyada siyasi paylaşımlar konusunda en aktif sanatçılardan biri olan Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, bu kez de AK Partili Burhan Kuzu ile polemik yaşadı.

Polemiği başlatan ise, Burhan Kuzu'nun Ekrem İmamoğlu'nun Habertürk'te katıldığı programda yaptığı açıklamanın montajlı halini doğru kabul eden yorumuydu.

Burhan Kuzu, İmamoğlu'nun PKK ve FETÖ ile işbirliği yapmak istediği yönündeki montaj videoyu "İmamoğlu sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Canlı yayında 'Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim' diyerek FETÖ ve PKK'ya açıkça mesaj gönderdi. İstanbul seçimleri öncesi CHP-PKK-FETÖ ittifakı aleni bir şekilde ortaya çıkmış oldu. İstanbul halkı böylesi bir işbirliğine geçit vermez" sözleriyle değerlendirdi.

Gökhan Özoğuz ise, bu paylaşımı alıntılayarak "Ben bir T.C. vatandaşı olarak bu şekilde asılsız, iftira ve yalan dolu suçlamayı hiç tereddüt etmeden yazdığınız için sizi ve sizin gibi söylemlerde bulunanları kınıyorum. Halkımız her zaman haklı,doğru olanı bilmiş ve bağrına basmıştır. Bu kabus-yalan dalgası elbet bir gün bitecek" yazdı.

Burhan Kuzu, Gökhan Özoğuz'un paylaşımına yine Twitter'dan yanıt verdi, "Gökhan kardeşim, öncelikle seni severim. Sanatını da her zaman beğendim. Ama anlamadığın konulara pek girme. Bugüne kadar yalan ve iftira kampanyası yaparak mağduru oynayan kişi Ekrem bey. Bence bu kalıplardan ve önyargıdan kurtul, olaylara objektif yaklaş" dedi.

 

 

 

Independent Türkçe 

 

DAHA FAZLA HABER OKU