AK Parti’li Özhaseki: Bölücü terör örgütüne bakanlık verme pazarlığı yapılıyor

Muhalefeti eleştiren Özhaseki, PKK'nın siyasi temsilcileri ile işbirliği yapıldığını ileri sürdü

Fotoğraf: AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bakanlıkları nasıl bölüşüyorsunuz söyler misiniz? 'Tabi HDP'ye bakanlık vereceğiz' diyorlar. Milli Savunma Bakanlığını, İçişleri Bakanlığını verir misiniz onlara? Vallahi hükümet olmak için verirsiniz. Yani bölücü terör örgütüne bakanlık verme pazarlığı yapılıyor" dedi.

Özhaseki Kayseri’de yaptığı konuşmada, AK Parti'nin iktidara gelmesiyle gönül belediyeciliği anlayışıyla önemli işler yaptıklarını ifade etti:

Biz bu arada ülkemizde terörü bitirdik. Terör şehirlerin ortasındaydı. Kayseri'de üniversitenin önündeydi, kardeşlerimiz orada şehit oldular. 50 yıldır bu lanet adamlar vardı, PKK terör örgütü. Ülke içinde şimdi onlu sayılarda kaldılar, onları da inşallah bulup yok ediyoruz Allah'ın izniyle. Irak'ta, Suriye'de bulup temizliyoruz bu lanet adamları. Bu arada 50 yıldır içimizde Müslüman insanların saf duygularını sömüren lanet olasıca insanlar vardı. Onlar da gerçek yüzlerini 15 Temmuz'da gösterdi. Allah da onların belasını bizim elimizden verdi. Onlar da bittiler. Türkiye bir huzur memleketi haline geldi. Akdeniz'de batılıların oyunları vardı, Türk gölü haline getirdik orayı. ABD'nin desteklediği AB'nin sonuna kadar desteklediği ülkemizin güneyinde bir terör devleti kurma planları vardı, çok şükür onlara da izin vermedik. Eskiden oyunlar oynanır, haritalar çizilir biz seyrederdik. Şimdi Allah uzun ömürler versin başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir yiğit var. Oyunların hepsini bozdu.

“Tepki çekince çektiler”

Muhalefeti eleştiren Özhaseki, PKK'nın siyasi temsilcileri ile işbirliği yapıldığını ileri sürerek, "Bakanlıkları nasıl bölüşüyorsunuz söyler misiniz? 'Tabi HDP'ye bakanlık vereceğiz' diyorlar. Milli Savunma Bakanlığını, İçişleri Bakanlığını verir misiniz onlara? Vallahi hükümet olmak için verirsiniz. Yani bölücü terör örgütüne bakanlık verme pazarlığı yapılıyor. Önce bir yoklama yaptılar. Sert tepki çekince anında çektiler" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU