Bruce Springsteen yeni albümünü duyurdu

Sanatçının solo albümü “Western Stars” da 14 Haziran’da çıkacak

Efsane müzisyen ilerleyen yaşına rağmen üretmeyi sürdürüyor / Fotoğraf: The Independent 

Rock müziğin efsanelerinden Bruce Springsteen, grubu E Street Band ile sonbaharda yeni albümün kaydına başlayacağını ve 2020 için bir turne planladığını belirtti.

İtalyan websitesi Republbica’ya konuşan Springsteen, “Sonbaharda E Street Band’le kayda gireceğim ve kayıt bittikten sonra turneye çıkacağız” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sanatçı ayrıca geçen yılki Springsteen on Broadway’in devamı niteliğindeki solo albümü “Western Stars”ın da 14 Haziran’da çıkacağını söyledi. Springsteen on Broadway, Springsteen’in aynı isimle Netflix’te yer alan tek kişilik gösterisiyle yakın zamanlarda yayımlanmıştı. 

Variety’ye konuşan sanatçı, Western Stars’ın, “Glen Campbell, Jimmy Webb, Burt Bacharach ve benzeri kayıtların olduğu 70’lerin Güney Kaliforniya pop müziğinden esinlendiğini” söyledi.  

Springsteen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dinleyiciler bu esin kaynağını anlayacaklar mı bilmiyorum ama benim aklımdaki buydu. 70’ler bana albümü yaparken bir şeyleri yakalama ve yazma imkanı verdi. Bu albüm daha çok “Tunnel of Love” ve “Devils and Dust”a yakın ama tam olarak onlar gibi de değil. Sanki her biri kendi hayatlarını yaşayan başka karakterler gibiler.”

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU