Scarlett Johansson, Black Widow'la ilgili konuştu: "Boşluğun dolmasını umuyorum"

"Amacımız seyircilerin bu hikayeden memnun kalması"

Black Widow'un 9 Temmuz'da vizyona girmesi bekleniyor (Marvel)

Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, Marvel Sinematik Evreni'nin bu sene vizyona girmesi planlanan filmi Black Widow'la ilgili konuştu.

Filmin başrolü olan ünlü oyuncu, Avengers: Endgame'in karakterde açtığı boşluğun Black Widow'la dolmasını umduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Natasha Romanoff adıyla da tanınan Black Widow, Avengers: Endgame'de kendisini feda ederek yakın dostu Hawkeye'ın (Jeremy Renner) Ruh Taşı'nı almasını sağlamıştı.

Öte yandan filmde Thanos'la (Josh Brolin) kıyasıya bir mücadeleye tutuşan Avengers ekibinden hayatta kalan kahramanlar, yaşamını yitiren Iron Man'i (Robert Downey Jr.) anmak için filmin sonunda bir tören düzenlemişti. Ancak Black Widow için herhangi bir etkinlik yapılmamıştı.

 

 

Screen Rant'in aktardığı röportaja göre Johansson bu konuda şöyle konuştu:

Amacımız seyircilerin bu hikayeden memnun kalması. Filmle, seyirciler karakterin ölümünün ardından bir çözüme kavuşabilirler diye düşünüyorum.

Black Widow, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) arasındaki zaman diliminde geçiyor.

Romanoff, yeni düşmanı Taskmaster'ı yok etmek için ajanlar Yelena (Florence Pugh) ve Melanie'nin (Rachel Weisz) yanı sıra Red Guardian diye bilinen Alexei Shostakov'la (David Harbour) iş birliği yapıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, NME

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU