63 yaşındaki Michelle Pfeiffer, yeni Marvel filmi için yaptığı egzersizleri paylaştı

Ünlü oyuncu Instagram'da paylaştığı videoda, "Janet van Dyne bu yaz Kuantum Alanı’na giriyor" dedi

Pfeiffer'ın rol alacağı Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Marvel'ın en çok merak edilen filmleri arasında yer alıyor (Instagram/Michelle Pfeiffer)

Deneyimli Hollywood yıldızı Michelle Pfeiffer, Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Ant-Man filmi için yaptığı hazırlıkları takipçileriyle paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Altın Küre ödüllü 63 yaşındaki oyuncu Instagram hesabından paylaştığı videoda Ant-Man and the Wasp: Quantumania filmi için spor salonunda form tutmak üzere yaptığı çalışmaları gösterdi. 

Marvel evrenine ilk kez Ant-Man ve Wasp (Ant-Man and the Wasp) filmiyle 2018'de giriş yapan ünlü oyuncu Janet van Dyne karakterini canlandırmıştı. 

Bu filmde Pfeiffer'ın canlandırdığı karakteri onlarca yıl mahsur kaldığı Kuantum Alanı'ndan eşi Hank Pym (Michael Douglas), kızı Hope (Evangeline Lilly) ve Scott Lang (Paul Rudd) kurtarmıştı. 

Söz konusu karakterlerin 4'ü de 2019'da vizyona giren Avengers: Endgame'de yeniden hayranlarının karşısına çıkmıştı. Çekimlerinin bu yaz başlaması beklenen Ant-Man and the Wasp: Quantumania ise 17 Şubat 2023'te izleyenlerle buluşacak. 

 

 

Pfeiffer, Kuantum Alanı'na yeniden gireceğini belirttiği videoda "hazır olacağını" söyledi. Yürüyüş bandında hızlanarak koştuğu görülen oyuncu görünüşe göre işini şansa bırakmak istemiyor. 

Süper kahraman evrenine 60 yaşında tekrar dönen oyuncu 2018'de bundan büyük bir mutluluk duyduğunu söylemişti. Pfeiffer, 1992'de Tim Burton'ın Batman Dönüyor (Batman Returns) filminde unutulmaz bir Kedi Kadın performansı ortaya koymuştu. 

Pfeiffer'ın o dönem gerçekleştirilen çekimlerin kamera arkası görüntüleri kısa süre önce sosyal medyada yeniden gündeme gelerek viral olmuştu

 

Independent Türkçe, People, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU