Perinçek’in “Mossad’ın kontrolünde” dediği Peker’den yanıt: Ne ilgisi var?

Peker, Twitter’dan Perinçek’e yanıt verdi. CIA ve Mossad iddialarına tepki gösterdi

Kolaj: Independent Türkçe

Perinçek’in “MOSSAD’ın kontrolünde” dediği Peker’den yanıt: Ne ilgisi var?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, organize suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker hakkında, “MOSSAD’ın kontrolünde” iddiasında bulundu.

Habertürk yayınında Peker’in yaptığı açıklamalar için, “Yaptırılan açıklamalar” nitelemesi de yapan Perinçek, partisinin yayın organı Aydınlık’ta bu konuyu işleyeceklerini bildirdi.

Bu açıklamalar sürerken Peker, Twitter’dan Perinçek’e yanıt verdi.

“Sayın Doğu Perinçek, benim CIA’nın Mossad’ın elinde olduğum çok komik. Ancak sizin saplantılı Çin hayranlığınız bir gerçek. AK Parti’ye destek veriyorum diye beni eleştiren siz, şu an benim yerime geçtiniz. Siz destek veriyorsunuz. Bunu da CIA veya Mossad mı organize etti?” diye soran Peker, “Bu sürecin ilk başından beri sadece bir özür beklemiştim. Sadece bana hakaret edilip saygısızlık yapılması olayı buraya getirdi. CIA ile Mossad’ın bununla ne ilgisi var. Siz deli misiniz?” ifadelerini kullandı.

Peker şöyle devam etti:

Beni kullanarak ülke güvenliği tehlikede diye bahane uydurmayın. Bu benim şahsi meselem. Anlattığım her şey de kriminal suç gruplarına ait. Devleti hiçbir zaman suçlamadım. Biz Başbuğ Alparslan Türkeş’ten öğrendiğimiz; ne Amerika, ne Rusya ne de Çin, her şey Türklük için öğretisiyle büyüdük. Aydınlık’ta manşet yaparak şehit ettirdiğin ülkücüleri de anlatsana.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU