Courteney Cox ikonik Friends dansını bu sefer Ed Sheeran'la yaptı

Ünlü oyuncu Instagram hesabında, "Bir arkadaşla rutin bir dans" ifadelerini kullandı

David Schwimmer ve Courteney Cox dizide Ross ve Monica isimli iki kardeşi canlandırmıştı (NBC)

Friends'in yıldızı Courteney Cox ve Britanyalı pop şarkıcısı Ed Sheeran, dizinin en sevilen dans sahnelerinden birini yeniden canlandırdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide Monica karakterini canlandıran Cox, Friends hayranlarını çok eğlendiren Monica ve Ross'un dans rutinini tekrar gündeme getirdi. Ünlü oyuncu Sheeran'la dans ettiğinin görüldüğü videoyu Instagram hesabından paylaştı. 

Cox videoyu, "Bir arkadaşla rutin bir dans" mesajıyla yayımladı.

Söz konusu videoda 56 yaşındaki oyuncu ve 30 yaşındaki Grammy Ödüllü şarkıcı gayet iyi bir ritim tutturmuş gibi görünüyor. 

 

 

People'ın haberine göre videoyu kendi sayfasında paylaşan Sheeran ise, "Bu hafta sonu kendi kendimize bir araya geldik" ifadeleri kullandı. Şarkıcı ayrıca Ross'tan daha iyi dans ettiğini söyledi. 

Ross ve Monica bahsi geçen dansı dizinin 6. sezonunda gerçekleştirmişti. 

Televizyon tarihinin en sevilen sitcomlarının başında gelen Friends dizisinin yıldızları kısa süre önce Friends: The Reunion yapımı için yeniden bir araya gelmişti. 

 

 

HBO Max'te 27 Mayıs'ta yayımlanan özel bölümde Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer ve Courteney Cox yıllar sonra hayranlarının karşısına çıkmıştı. 

Dizinin ana oyuncu kadrosuna BTS, Justin Bieber, David Beckham, Reese Witherspoon, Lady Gaga gibi ünlü isimler de eşlik etmişti

 

Independent Türkçe, People, Variety

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU