Iggy Azalea üstsüz fotoğraflarını internete sızdıranlara ateş püskürdü

Ünlü rapçi "Eğer daha önce aileniz ve değer verdiğiniz kişilerin önünde aşağılandıysanız o zaman belki nasıl hissettiğimi anlarsınız" dedi

Iggy Azalea / Fotoğraf: AFP

Avustralyalı müzisyen Iggy Azalea, bir dergi çekiminden sızan fotoğrafları nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

Twitter’da yaptığı açıklamada 2016’daki GQ kapak çekiminden, dergide kullanılmayan bazı üstsüz fotoğrafların yakın zamanda internete sızdığını belirten Azalea, daha önce bu tarz bir durumun yaşanmamış olmasından dolayı böyle saygın bir dergi için kapalı bir sette modellik yaparken herhangi bir rahatsızlık duymadığını söyledi. Azalea, internete sızan fotoğrafların dergide yayımlanması için izin verdiği fotoğraflar arasında olmadığını belirterek, “Bu fotoğrafları saklamak için bir neden yoktu. Son fotoğrafların seçilmesinin ardından bu fotoğraflar derhal silinmediği için şaşkın ve kızgınım” dedi.

Fotoğrafların internete sızmasından dolayı “gafil avlanmış, utanmış, hakları ihlal edilmiş, kızgın ve üzgün” hissettiğini ifade eden Azalea, fotoğraflar için internette yapılan “düpedüz aşağılık” yorumlarla ilgiliyse şunları söyledi:

“Eğer daha önce aileniz ve değer verdiğiniz kişilerin önünde aşağılandıysanız o zaman belki nasıl hissettiğimi anlarsınız.”

Fotoğrafları sızdıranların bulunması ve ceza görmesi için harekete geçeceğini belirten müzisyen, sosyal medyada hakkında yapılan yorumlardan duyduğu rahatsızlık nedeniyle Twitter ve Instagram hesaplarını kapattı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/women

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU