How I Met Your Mother'da izleyenleri en çok üzen ayrılıklar hangileriydi?

Sevilen dizi her ne kadar özünde bir komedi olsa da epey duygusal anları da ekranlara getirmişti

Robin ve Barney'nin ayrılığı dizinin en duygusal anlarından birini ekranlara getirmişti (CBS)

Yayımlanmaya başladığı 2005'te televizyona yeni bir anlatı tarzıyla dahil olan How I Met Your Mother dizisindeki karakterler, Ted'in çocuklarının annesiyle buluşana kadar birçok ayrılık ve birliktelik yaşamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide antipatik görülen ilişkiler olmakla birlikte epey üzücü ayrılıklar da ekranlara gelmişti. 

Screen Rant'in haberine göre bunlardan ilki Barney ve Nora'nın ayrılığıydı. İkili iyi bir ilişkiye sahip olmasına rağmen izleyiciler Robin ve Barney'nin bir araya gelebileceğine tanıklık etmişti. Barney, Nora'dan ayrılmış ancak Robin, Kevin'le birlikte kalmayı seçmişti ve işler epey sarpa sarmıştı. 

Robin için bir ilişkiye kendini adamak hiç kolay değildi, karakter genellikle kariyerini ve arzularını bir adım öne koymayı tercih etmişti. Bu yüzden Don'la ilişkisinin sonu gerçekten üzücüydü. Başlangıçta değişiklik yapmaya karar vermiş ancak bu elinde patlamıştı. 

Robin hayalindeki işi onun için geri çevirse de Don, Robin için böyle bir fedakarlıkta bulunmamış ve aldığı teklifle ondan ayrılmıştı. 

Ted ve Victoria dizide iki kez ayrılmıştı ve her ikisi de yürek burkan cinstendi. İlkinde çift ilişkiyi uzaktan yürütmekle mücadele ederken ikincisinde Ted'in Robin'le yakınlığı problem yaratmıştı. Ted'in Robin'le ilişkisi ilk ayrılıkta da etkili olmuş ve nihayetinde karakterin kendisini Robin'den uzak tutamaması Victoria'nın Ted'den ayrılmasına neden olmuştu.

 

 

Robin ve Barney de birden fazla kez ayrılmıştı ancak sonuncusu muhtemelen en üzücü olanıydı. İkili boşanmaya karar verdiğinde bu hem karakterler hem de izleyiciler için dizinin en duygusal anlarından biriydi. Dizi Robin'in iş seyahatlerinin evliliğin sonunu getirmesine karar vermişti. 

Tüm bunların yanı sıra dizide en sağlıklı ve sağlam ilişkiye sahip olan Lily ve Marshall'ın ayrılığı muhtemelen bu ayrılıkların en sarsıcısıydı. Lily kariyeri için Marshall'ı bıraktığında dizinin en hüzünlü anlarından biri yaşanmıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU