BTS yıldızı Jungkook tartışma yaratan aksesuarın gerçek olmadığını açıkladı

K-pop grubunun en genç üyesinin "Butter" müzik videosundaki tarzı hayranları şaşırttı

BTS'in "Butter" müzik videosunda Jungkook mavi, uzun saçları ve piercing'le dikkat çekti (YouTube/HYBE LABELS)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in 21 Mayıs'ta yayımlanan "Butter" isimli müzik videosu YouTube'da izlenme rekoru kırmakla kalmadı üyelerin farklı tarzlarıyla da sosyal medyada tartışma yarattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grubun üyeleri RM, Jimin, Suga, Jin, V, J-Hope ve Jungkook "dans-pop şarkısı" diye niteledikleri yeni İngilizce parçayla hayranlarına pozitif bir enerji verdi. Video 15 dakikadan kısa bir süre içinde YouTube'da 10 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. 

K-pop grubunun yayımladığı her içerik bir biçimde sosyal medya platformlarında hararetli tartışmalar yaratmayı başarıyor. Metro'nun bildirdiğine göre bu kez de "Butter" videosunda Jungkook'nun kaşındaki piercing dikkat çekti ve hayran grubu ARMY aksesuarın gerçekliğine dair tartışmaya tutuştu. 

Aksesuarın hem epey gerçekçi görünmesi hem de Jungkook'un birçok dövmesinin olması piercing'in gerçek olabileceğine işaret etse de 23 yaşındaki sanatçı bunu reddetti. 

 

 

 

 

 

Grubun, şarkının yayımlanmasının ardından gerçekleştirdiği yayında saçlarını yeniden siyaha boyadığı görülen şarkıcı aksesuarın gerçek olmadığını gösterdi. Yayında piercing'i kaşından çıkaran Jungkook'nun aksesuarı V'ye uzattığı görülüyor. 

Öte yandan "Butter"ın yayımlanmasının ardından düzenlenen basın toplantısında V'nin kabarık saçları da dikkat çeken detaylarından biriydi. V, saç tarzına dair seçimiyle ilgili olarak şunları söyledi:

Bu hayatımda sadece bir kez yapabileceğim bir saç modeli, her zaman yapmak istediğim bir şeydi.

 

 

BTS, "Butter"ın bu yaza damgasını vurmasını umuyor. 

Bununla birlikte Jungkook kısa süre önce Rolling Stone'a verdiği röportajda ABD'li genç sanatçı Ariana Grande'den ilham aldığını söylemişti. 

Müziğinde ve bir sanatçı olarak gelişiminde Grande'nin kendisini etkilediğini belirten Jungkook, sanatçının sahnedeki duruşunun ve yarattığı etkinin epey başarılı olduğunu belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, Metro, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU