Sedat Peker'in "Devletin karakolunda kemiklerini kırdırdım" dediği eski vekilden yanıt: Gerisini MİT abilerine anlatırsın

Eski vekil İşbaşaran, kemik kırma iddiasını yalanlarken “İstediğin kadar Hakan Fidan’a güzellemeler yap, seni oralarda daha fazla öttürmezler” dedi

Fotoğraf: Twitter

Hakkında organize suç çetesi lideri olma suçlamasıyla yakalama kararı olan Sedat Peker, yayınladığı video ile suçlama ve ithamlarına devam etti.

Önceki yayınlarında Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar hakkında çeşitli suçlamalarda bulunan Peker, eski AK Parti milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın “karakolda kemiklerini kırdırdığını” iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peker, eski bakan Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'a seslenerek "Senin yengenin annesine küfür etti diye, Sayın Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım. Yetmedi, bir de mahkemede kırdırdım. Pişman değilim" dedi.

İşbaşaran bu video üzerine Peker'e yanıt verdi.

"Sen benim muhatabım değilsin ama videoda adım geçtiği için bir iki şey yazmak istedim" diyen İşbaşaran, Twitter’dan şu ifadeleri kullandı:

Senin muhatabın, hizmet ettiğin Erdoğan, Mehmet Ağar, Korkut Eken ve seni yıllarca kullanan polis teşkilatıdır. -Eşine, çocuklarına yapılanan üzüldüm ama sen de onları bırakıp kaçmayacaktın! Sen nasıl bir delikanlısın ki; Bir AKP milletvekili (Metin Külünk), parti teşkilatı ve polisle anlaşarak bir tetikçini gönderip gözaltında elleri kelepçeli birine saldırıyorsun? Benim kemiklerim falan kırılmadı ama bir polisin parmağı kırıldı, o polise üzüldüm.

Peker'e "Türkiye’de polis olmadan mafya olmaz. Polisin kanatları altında yıllarca çetecilik faaliyetlerinde bulundun, sana mafya da denilmez. Mafyanın, İtalya’da olduğu gibi kurumsal kimliği var, polisle, istihbarat ile işbirliği yapmaz ama sen polis işbirlikçisisin ve kullanılma süren doldu" diye seslenen İşbaşaran mesajlarına şöyle devam etti:

Bir de ‘Feyzi İşbaşaran beni şikayet ediyor’ diyorsun. Seni kime şikayet ettim veya ediyorum? Şikayet etmem gereken kişi ve kurumlar senin sahiplerin zaten. Erdoğan ve ailesini tehdit ediyorsun, seninle onların meselesi, beni hiç ilgilendirmez! İstediğin kadar Hakan Fidan’a güzellemeler yap, seni oralarda daha fazla öttürmezler, gerisini Mit/polis abilerine anlatırsın. MİT/polis himayesinde mafyacılık oynamanın ömrü bu kadar! Umarım adil yargılanırsın ve cezaevinde başına bir iş getirmezler.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU