Sedat Peker: Devletin karakolunda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım

"Yetmedi, bir de mahkemede kırdırdım. Pişman değilim"

Hakkında “organize suç örgütü elebaşı” olma suçlamasıyla yakalama kararı olan Sedat Peker, bir video daha yayınladı.

Önceki yayınlarında Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar hakkında çeşitli suçlamalarda bulunan Peker, bu videoda da eski AK Parti milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın “karakolda kemiklerini kırdırdığını” söyledi.

Peker, eski bakan Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'a seslenerek "Senin yengenin annesine küfür etti diye, Sayın Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben karakolda milletvekilinin kemiklerini kırdırdım. Yetmedi, bir de mahkemede kırdırdım. Pişman değilim" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Ben mal mıyım?”

Serhat Albayrak'ın sahibi olduğu Turkuvaz Medya'ya bağlı ATV'de yayımlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide kendine gönderme yapıldığını iddia eden Peker şunları söyledi:

Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söyledi.

“Türkiye’ye dönmeyeceğim”

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai emirliğinde bulunduğunu ifade eden Peker, Türkiye’ye dönmeyeceğini belirtti. Peker, “Benim oraya dönmem artık bundan sonra mümkün değil. Gelmem… Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim” ifadelerini kullandı.


Ne demişti?

2014 yılında eski AK Parti milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın gözaltında tutulduğu Beyoğlu Polis Merkezi’nde Sedat Peker’in avukatı Barbaros Aslan tarafından dövüldüğü öne sürülmüştü. Peker, “İşbaşaran kafasını duvarlara vurmak suretiyle kendisini yaralamış” demişti.

Barbaros Aslan da, “Evet oralarda bulundum; ancak aldığı darptan benim bir dahlim yok. Bunu gösteren bir kamera kaydı da görgü tanığı da yok” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU