Johnny Depp'in rolünü devralan Mads Mikkelsen, Grindelwald'ı nasıl canlandıracağını anlattı

Ünlü oyuncu, Depp'in ardından Grindelwald karakterini nasıl canlandıracağına yönelik yaklaşımını anlattı

Depp, Fantastik Canavarlar'dan ayrıldığını belirttiği açıklamada "istifa etmesinin istendiğini" söylemişti (Screen Rant)

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3'te (Fantastic Beasts 3) Johnny Depp'in yerini alarak üstleneceği Grindelwald karakterini nasıl canlandıracağına dair bir dizi açıklama yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in bildirdiğine göre Grindelwald karakteri için kendi yaklaşımını geliştirmesinin neden önemli olduğunu anlatan ünlü oyuncu kimsenin basitçe Johnny Depp'i taklit edemeyeceğini söyledi. 

Kendisiyle Depp'in performansı arasında köprü kurmaya çalıştığı ifade eden Mikkelsen şunları söyledi:

Kimse benim oraya girip herhangi bir şeyi kopyalamamla ilgilenmiyor, bu dakikasında yaratıcı bir intihar olurdu, özellikle de daha önce ustaca yapıldıysa. Bu yüzden herkes bizden farklı bir yol bulmamızı bekliyor. Depp'in yaptığıyla benim yapacağım arasında bir köprüye ihtiyacımız var. İster belirli bir bakış olsun, isterse de belirli bir andaki belirli bir davranış olsun… Ama bunu kendiniz yapmalısınız. Başka türlüsü yaratıcı açıdan aptalca olurdu.

Depp, kendisi "eşini döven biri" diye niteleyen The Sun gazetesine açtığı ve kaybettiği davanın ardından seriden ayrıldığını duyurmuştu. Depp'in canlandırdığı Gellert Grindelwald rolünü Mads Mikkelsen'in üstleneceği açıklanmıştı.

Fantastik Canavarlar'ın Temmuz 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, BBC

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU