Matthew Perry'yle eşleşen 20 yaşındaki TikTokçu: Hollywood'daki yaşlı erkekler genç kızlardan faydalanıyor

"Bu, birçok kişinin farkında olması gerektiğini düşündüğüm bir şey"

Perry'nin de aralarında yer aldığı Friends ekibini yeniden bir araya getirecek yapımın çekimlerinin tamamlandığı açıklanmıştı (AFP)

Matthew Perry'yle ünlülerin yer aldığı flört uygulamasında eşleşen TikTok kullanıcısı, Hollywood'daki yaşlı erkeklerin genç kadınlardan "faydalandığını" iddia etti.

Friends yıldızıyla seçkin flört uygulaması Raya'da geçen mayısta tanışan 20 yaşındaki Kate Haralson, bu hafta Perry'yle yaptığı özel FaceTime görüşmesini paylaştığında viral olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'e konuşan Haralson, "Pek çok kişi benim zorba olduğumu, bunu yayımlayarak kabalık ettiğimi söylüyordu ve bu beni biraz kötü hissettirdi ama aynı zamanda Hollywood'daki pek çok erkeğin tüm bu genç kızlarla konuştuğunu hissediyorum ve bu, birçok kişinin farkında olması gerektiğini düşündüğüm bir şey" ifadelerini kullandı.

Haralson 51 yaşındaki aktörle ilk olarak 19 yaşındayken tanıştı ve aktörün Raya'da eşleştikten kısa bir süre sonra sohbeti FaceTime'a taşımak istediğini iddia etti.

"Aslında bunun hakkında hiçbir şey düşünmüyordum" diyen Haralson, Perry'yi tanısa da "Friends'i hiç izlemediğini" belirtti.

Halihazırda silinmiş olan TikTok videosu, ikilinin “20 Soru” oyununu oynadığı görüntülerin bir kesitini gösteriyor.

Haralson, "(19 yaşında olduğumu) umursadığını sanmıyorum" diye devam etti.

Babam yaşında biriyle konuşmak biraz tuhaf geldi ve bu doğru hissettirmedi, özellikle de ne kadar genç olduğumu bildiği halde.

Bununla birlikte Haralson, oyuncunun bir noktada kendisine "Baban kadar yaşlı mıyım?" diye sorduğunu iddia etti.

Haralson, TikTok'ta paylaşılan başka bir viral videodan, Raya'da eşleştikten sonra Ben Affleck'in özel bir videosunu paylaşan Nivine Jay adlı kullanıcıdan "ilham aldığını" sözlerine ekledi.

Nihayetinde Haralson, Perry'nin gerçekten "iyi bir adam" olduğunu belirterek "biraz kötü hissettiği" için yayımladıktan sonra 24 saatten daha kısa bir süre içinde videoyu kaldırdığını söyledi.

Haralson yine de, "Bu yaşlı adamların bu kadar genç kızlarla konuşması gerçekten pek uygun değil" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Geçen kasım Perry, menajer Molly Hurwitz'le nişanlandığını duyurmuştu. Ancak ikilinin Mayıs 2020'de kısa süreliğine ayrıldığı bildirilmişti. O dönemde bir kaynak Us Weekly'ye Perry'nin Raya'ya geri dönerek "tekrar kızlarla mesajlaşıp çevrimiçi buluşmalara yöneldiğini" söylemişti.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU