Friends'in yıldızı Courteney Cox, özel bölüm hakkında konuştu

"Hafızası en zayıf olan benim. Unuttuğum her şey gün yüzüne çıktı. Çok eğlenceliydi"

Friends 1994-2004 arasında yayımlanmıştı (NBC)

Popüler kültürün en önemli parçalarından biri olan Friends'in yıldızı Courteney Cox, dizinin özel bölümü hakkında açıklamalar yaptı.

ABD'li ünlü talk showcu ve komedyen Ellen DeGeneres'ın programı "The Ellen DeGeneres Show"a konuk olan oyuncu, "Eski ekibimle yeniden bir araya gelmek inanılmazdı ve çok duygusaldı" dedi. Ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu senaryosuz bir bölüm. 15 ya da 17 yıl sonra falan ilk kez hepimiz aynı anda  24. setteydik (Friends'in çekildiği set). Çok eğlenceliydi. Fazlasıyla özel sürpriz yaptık. Gerçekten fantastikti.

DeGeneres bunun ardından bütün ekibin unuttuğu ancak bir araya gelince ortaya çıkan bir anı olup olmadığını sorarken, Cox şu cevabı verdi:

Hafızası en zayıf olan benim. Unuttuğum her şey gün yüzüne çıktı. Çok eğlenceliydi.

Cox, yapımda birçok "özel sürpriz" olduğunu ve hayranların muhtemelen bunlara bayılacağını sözlerine ekledi.

İlk olarak Şubat 2020'de duyurulan ve Mayıs 2020'de yayımlanması beklenen özel bölüm, pek çok kez ertelenmişti. 11 Nisan 2021'de çekimlerin tamamlandığı açıklanmıştı.

HBO Max'te yayımlanacak bölümde Cox'un yanı sıra Jennifer Aniston, Lisa Kudrow Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer olacak. Dizinin yaratıcıları David Crane ve Marta Kauffman da yeni yapımda yer alacak.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU