Dwayne "The Rock" Johnson: Küçükken beni kız çocuğu sanıyorlardı

Ünlü oyuncu çocukken cinsiyetinin karıştırıldığını söyledi

Johnson, çocukken yumuşak yüz hatlarının olduğunu söyledi (Fotoğraflar: Instagram / AFP)

Hollywood yıldızı ve eski güreşçi Dwayne "The Rock" Johnson, çocukken çok yumuşak hatları ve gerçekten yumuşak saçları olduğunu, bunun da zaman zaman cinsiyetinin karıştırılmasına neden olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncunun babası Rocky Johnson da profesyonel bir güreşçiydi ve bu nedenle aktör ailesiyle çok fazla seyahat ediyordu. Dwayne Johnson bu nedenle küçükken çok fazla okul değiştirmiş ve farklı arkadaş çevrelerine girmişti. 

"Sunday Today" isimli televizyon programına katılan aktör programda çocukluğunda yaşadığı enteresan bir anısını paylaştı. 

 

 

Metro'nun haberine göre oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Bir çocuğun yanında oturuyordum ve 60 saniye sonra 'Sana bir şey sorabilir miyim?' dedi. Ben de 'Tabii' dedim. Sonra 'Sen kız mısın yoksa erkek mi?' diye sordu. 7 ile 11 yaşları arasındayken insanlar benim küçük bir kız olduğumu düşünüyordu. Çünkü gerçekten yumuşak yüz hatlarına ve gerçekten yumuşak saçlara sahiptim.

Geçen ay Newsweek'in yaptığı ankette katılımcıların neredeyse yarısının Dwayne Johnson'ın ABD Başkanı olmasını istediği ortaya çıkmıştı. 

 

Independent Türkçe, Metro, Newsweek

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU