Vin Diesel: Hızlı ve Öfkeli'de arabalar bile seçmeye alınıyor

Ünlü aktör, aksiyon filmi serisinde arabaların da dikkatli bir seçme sürecinden geçirildiğini açıkladı

Diesel'ın başrolünde yer aldığı Hızlı ve Öfkeli 9 bu yılın merakla beklenen yapımları arasında (IMDb)

Hollywood yıldızı Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) serisinde yalnızca oyuncuların değil arabaların da seçmelere tabi tutulduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre ünlü oyuncu, arabaların hikayedeki karakterleri ve onların kimliklerini çok iyi temsil etmesi gerektiğinden araçların çok dikkatli biçimde belirlendiğini söyledi. 

Diesel şu ifadeleri kullandı:

Serideki sürecin bir parçası da otomobillerimizi her zaman seçmeye tabi tutmamız. Arabalar gerçekten karakterlerimizin çok önemli bir parçası ve onların temsili, bu yüzden bir seçme süreci söz konusu, değil mi? Karakterin içinde bulunduğu zihin durumu veya karakterin içinden geçtiği yolculuk için doğru aracı kullanmak...

Ünlü oyuncu seride Dominic Toretto karakterini canlandırıyor. 

 

 

Yönetmenliğini Justin Lin’in yaptığı Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filminin (Fast & Furious 9, F9) 18 Haziran 2021’de vizyona girmesi planlanıyor. Yeni filmde Diesel'ın yanı sıra sıra Charlize Theron, Helen Mirren, John Cena ve Jordana Brewster gibi isimler de yer alıyor.

Hızlı ve Öfkeli filmleri aksiyon seven izleyicilerin yanı sıra araba tutkunlarının da gözde yapımları arasında yer alıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU