Britney Spears'a dair yeni iddia: "Babası vasilik için kızının demansı olduğunu söylemiş"

BBC'de yayımlanacak "The Battle for Britney" belgeseli ünlü yıldızın yaşadıklarına dair bilinmeyenleri ortaya koyuyor

Britney Spears'ın babasının avukatı kısa süre önce şarkıcının vasiliği istediği zaman sonlandırabileceğini ancak bunu tercih etmediğini ileri sürmüştü (AP)

ABD'li ünlü pop yıldızı Britney Spears'ın babası Jamie Spears'ın 10 yıldan fazla bir süre önce kızının mülklerinin kontrolü için Britney'in demansı olduğunu söylediği öne sürüldü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Sun'ın cuma gündeme getirdiği habere göre söz konusu iddia BBC'nin yakında yayımlanacak "The Battle for Britney" belgeselinde tartışılacak. 

Page Six'in aktardığına göre belgeselde gösterilen evrakta 68 yaşındaki Jamie Spears'ın kızının mülklerini kontrol etmek isterken "demans tedavisi" kutucuğunu işaretlediği iddia edildi. 

Gazeteci Mobeen Azhar'ın konuyla ilgili olarak, "Buna dair sadece iki seçenek var. Britney'in demansı olabilir. Doktor değilim ancak eğer durum buysa dünyanın bundan haberi yok. Fakat diğer seçenek esasen daha kötü niyetli" ifadelerini kullandığı belirtildi. 

İkinci seçenek şu: Spears'ın demansı olmasa da vasilik ekibi süreci ilerletmek için şarkıcının demansı olduğunu ileri sürdü. Ve eğer durum bu şekildeyse, bu korkunç.

Jamie Spears, kızının 2007'de yaşadığı zihinsel çöküntüden bu yana vasiliğin bir parçası. 

Öte yandan #FreeBritney (Britney'e Özgürlük) hareketinin üyeleri şarkıcının babasının Britney Spears'ı haksız biçimde kontrol ettiğini düşünüyor. Britney Spears'ın hayranları ve avukatları Jamie Spears'ın vasiliğinin sonlandırılmasını talep ediyor. 

#FreeBritney hareketinden Megan Radford, Britney Spears'ın demansı olmadığının çok açık olduğunu belirtti. 

 

Independent Türkçe, The Sun, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU