"Kimse param yok demesin" diyen Demet Akalın özür diledi

17 günlük kapanmanın öncesinde tatil beldelerine giden vatandaşlarla ilgili, "Kimse 'param yok' demesin. Herkesin Bodrum'da evi var" diyen şarkıcı Demet Akalın, tepkiler üzerine özür diledi

Demet Akalın, Star TV'deki programında tam kapanma öncesi yaşanan yoğunluğa "kimse para myok demesin herkes tatile gidiyor" diyerek tepki göstermişti / Fotoğraf: Star TV

Demet Akalın’ın dün sunuculuğunu yaptığı programda tam kapanma öncesi Bodrum, Çeşme, Antalya gibi yazlık yerlere giden vatandaşlar hakkındaki açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkıcı, “2 milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine ve memleketlerine gitti. Kimse ‘param yok’ demesin. Vallahi herkesin Bodrum’da evi var” diye konuştu.

“Faturalarımı ödeyebilmek için arabamı sattım”

Akalın’ın açıklamasına meslektaşı Rober Hatemo’dan da cevap geldi.

rober.jpeg
Rober Hatemo, Akalın'ın açıklamasına tepki gösterdi / Fotoğraf: Instagram

 

Hatemo, “Yani ‘susayım’ diyorum ama bir yere kadar… Bir de emir kipiyle cümle kuruluyor, daha deli oluyorum. Sırf fatura ve KDV’leri ödeyebilmek için arabamı, saatimi sattım. Yanlış düşünüyorsun arkadaşım, Türkiye 2 milyon değil!” ifadelerini kullandı.

“Kuliste konuşur gibi konuşmuşum”

Akalın, sözlerine gelen tepkiler üzerine, “Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı. Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, özür dilerim” dedi.

emet.jpeg
Demet Akalın, gelen tepkiler üzerine özür diledi / Fotoğraf: Instagram

 

Sözcü

DAHA FAZLA HABER OKU