How I Met Your Father, Barney Stinson'ı geri getirebilir

Neil Patrick Harris'in canlandırdığı karakter yeni How I Met Your Mother dizisinde yer alabilir

How I Met Your Father için çalışmaların başladığının duyurulması epey heyecan yaratmıştı (CBS)

Hulu'da yayımlanacak How I Met Your Father dizisi, How I Met Your Mother'la bağ kurmak ve aradaki boşluğu doldurmak için Neil Patrick Harris'in canlandırdığı Barney Stinson karakterini kullanabilir. 

Her ne kadar hikaye anlatım biçiminin önceki diziyle benzer olacağı belirtilse de şu ana kadar yapılan açıklamalardan How I Met Your Father'ın tam anlamıyla bir spin-off olmayacağı anlaşılıyor. Geleneksel olarak spin-off'lar orijinal diziden en az bir karakteri bir biçimde barındırıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak yeni diziye dair şu ana kadar böyle bir emare ortaya çıkmadı. Dizi temel olarak Hilary Duff'ın canlandıracağı Sophie karakterinin oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatmasına dayanacak. 

Sophie ve yakın arkadaşları New York'ta yaşarken flört uygulamalarıyla ve modern tanışma yöntemleriyle başlarından geçenler ekranlara gelecek. 

Öte yandan How I Met Your Mother'dan karakterlerin yeni diziye ekleneceğine yönelik herhangi bir resmi açıklama gelmese de böyle bir geçiş için Barney mükemmel bir aday olabilir. Screen Rant'in haberine göre onu, Sophie'nin yolculuğuna dahil etmeninse pek çok yolu var. 

 

 

How I Met Your Mother'da Barney'nin kızı Ellie'nin dünyaya gelmesiyle baba olduğu görülmüştü. Baba olduktan sonra da farklı bir yola gireceğine dair söz vermişti ancak Barney'nin uzun süre kendini yeni uygulamalardan uzak tutamayacağını düşünmek çok da absürt olmaz. 

Bu açıdan Sophie veya arkadaşlarından birinin New York'un flört ortamlarında dolaşırken Barney'le karşılaşması hayli olasi görünüyor. Böyle bir olasılık hem diziyi daha heyecan verici kılabilir hem de How I Met Your Mother'ın ardından sevilen karakterlere ne olduğuna dair ipuçları verebilir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU