How I Met Your Father'a dair tüm bilinenler

Hulu, televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden How I Met Your Mother'ın devam dizisinin hazırlık aşamasında olduğunu duyurmuştu

How I Met Your Mother, 9 sezon boyunca devam etmişti (CBS)

Dijital yayın platformu Hulu, en sevilen komedi dizileri arasında önemli bir yere sahip How I Met Your Mother'ın uzun süredir beklenen spin-off'u How I Met Your Father'ın yapım aşamasında olduğunu kısa süre önce duyurarak hayranları heyecanlandırmıştı. 

Her ne kadar CBS, 2013'te Greta Gerwig ve Meg Ryan'ın yer aldığı How I Met Your Dad isimli spin-off için pilot bölüm çekse de girişim başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Ancak Hulu'nun 10 bölümlük projesi bu kez nihayete erecek gibi görünüyor. 

Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı orijinal dizi yayın hayatına 2005'te başlamış ve 208 bölümün ardından 2014'te sona ermişti.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre şu ana kadar projeyle ismi anılan en büyük isim Hillary Duff. Duff, How I Met Your Mother'da Ted Mosby karakterinin oynadığı rolün bir benzerini üstlenecek olan Sophie karakterini canlandıracak. Duff'ın karakteri oğluna, babasıyla tanışma hikayelerini anlatacak. 

Bununla birlikte Hulu'da yer alan bilgilere göre hikaye 2021'de başlayacak. Sophie ve arkadaşları hayattaki hedeflerini keşfederken dizi ilişkilerini takip edecek. Karakterler flört uygulamalarının yanı sıra modern tanışma yöntemlerini ekranlara getirecek. 

Hitc'in bildirdiğine göre How I Met Your Mother'ın orijinal yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas yeni dizinin baş yapımcılığını üstlenirken dizinin yönetiminden Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger sorumlu olacak. 

How I Met Your Father'ın resmi yayımlanma tarihi henüz duyurulmadı. Dizinin zaman akışının 2021'de başlayacağı göz önüne alındığında Hulu'nun elini mümkün mertebe hızlı tutmaya çalışacağı tahmin edilebilir. 

Özellikle pandemi döneminde izleyicilerin ilgisini çekebilecek pek çok dizi ve filmin yapım aşamasında olduğu duyurulmuştu ancak görünüşe göre How I Met Your Father en çok ilgi uyandıran projeler arasında. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Hitc

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU