Chris Hemsworth ve George Miller yeni Mad Max filmini anlattı

Ünlü oyuncu ve yönetmen Miller merakla beklenen film hakkında açıklama yaptı

Mad Max: Fury Road'un yönetmeni George Miller, ilk filmde yaşananların öncesini konu alacak Furiosa filminin Avustralya'daki çekimlerini hızlandırdığının sinyalini verdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'nin haberine göre filmde yer alacak oyunculardan Chris Hemsworth'le basın toplantısı düzenleyen yönetmen filme dair bir dizi açıklama yaptı. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Miller şu ifadeleri kullandı:

Büyük, epik bir film yapmak için yola çıkmadım. Bu anlatmak istediğim bir hikaye ama pek çok farklı sahneye sahip.  Filme dair söyleyebileceğim tek şey şu, Fury Road filminde yaşananlar üç gün, iki gecede gerçekleşmişti. Yeni filmse uzun yılları kapsayacak bir destan. Yani birçok farklı unsur barındırıyor.

Miller'ın sözlerini tasdikleyen Hemsworth de şunları söyledi:

Gerçekten öyle, yaptığım tüm şeyler arasında kendimi çimdiklediğim en büyük an, çünkü Mad Max'i izleyerek büyüdüm, çok ikonik… Büyük bir onur. Çok fazla baskı söz konusu ama kesinlikle motive eden heyecan verici bir baskı.

İlk filmde Charlize Theron'ın canlandırdığı Furiosa karakterinin gençliğini The Witch ve The Queen's Gambit yapımlarının yıldızı Anya Taylor-Joy canlandıracak

Filmin 23 Haziran 2023'te vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Entertainmetn Weekly, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU